Kedves VillamDexter!
DEMRAD HKA124 tipusu kombikazn van nlunk. 1 hnapja a kijelz alacsony nyomst jelzett, (1,5bar volt ennek ellenre a mrn) s gondoltam kicsit "feltltm". A thermometer nem mozdult, viszont elkezdett srn csepegni a jobb oldaln tallhat csbl a vz, illetve kigyulladt a kijelzn az csap! s a vezetkjelz!, a zld led mellett tallhat els kett ikon. Vlasztsi lehetsg hjn kihvtam a szervizt. Kipumplta a vizet a rendszerbl, eltte krte, hogy a csapot nyissam meg s a melegvizet folyassam. Lassan nem jtt semmi a csapbl. Vmit leengedtnk... Aztn thermometert cserlt, visszatlttte a rendszert, s miutn fizettem, tvozott...
Boldogan billegtem a kszlkhez, mikor szrevettem, hogy lement a nyoms ismt, vagy nem tlttte fel elg. Kb 1,3 bar. Kiss bosszsan, hogy most ballagott el ez a jember nem kevs sszeggel, gondoltam picit tltk r. Aztn a panelen vgre csak a zld vilgtott egyedl.
Mr nem tudom, hogy a szerels utn egybl vagy 1-2 hete jelentkezett, hogy a csap! s vezetk! (a zld utni els kett jelzs) jra pirosan vilgt s az egyik raditor nha csepeg, de ez most fennll jra. Aztn, hogy ne legyen elg a jbl, mr a hzik! s az alacsony nyoms jelzs is piros fnyben pompzik. A kszlk aljn lev nyomstekert mr nem bntom.
Mivel hasznlati tmutatm nincs, ezrt azt sem tudom mi okozhatja a problmt, de mindenkpp kellene r megoldst tallni, mert ez gy nem normlis...
Remlem VillmDexter tudsz erre vmi tancsot adni, illetve az is j lenne, ha megosztand velem hogy melyik jelzs mit takar, ha kigyullad a piros fny.
Elre is ksznm a segtsget!