Eddigi tapasztalataim alapjn a valsg:Ami rsban jtt az sosem volt srgs.
Ami e-mail-ben jtt az csak hrlevl volt, vagy olyan emberek levele aki nem tud vagy akar olvasni. Attl mg nem fogok tbbet e-mailezni mg ha a lott ts rtestjt kldik e-mailben akkor sem.
Ami annyira srgs volt, hogy rgtn de azonnal s ne htvgzzek ott kpskods prblkozs volt gy az nem rdekel.
Ami rgta bizonytalanul mkdik azt nehogy mr rgtn de azonnal kelljen gygytani.
Aki akart valamit s volt benne kurzsi az egybl felhvott.
Nagy gretek, eskk gyerekre felesgre, fl szemre vagy Istenre vagy Biblira sosem mkdtek amita megszlettem aki eskdztt az SOHA nem tartotta be egyszer sem.
Aki azzal kezdi, hogy mennyit lehet alkudni, mr itt elcseszte, no meg a felbl azt meg mg jobban.
Aki gri, hogy majd visszahv az nem teszi meg tbbsgben.
Aki felhv este az n elrhetsgi idmn bell az arra nem szmol, hogy klcsnkenyr visszajr s mi van ha visszahvom ugyanekkor, persze gyse veszi fel.
Ha valaki keresett vagy beszltem vele s visszahvom az tbbsgben gyva felvenni a telefont.
Akinek segtettem az gy elfelejt mint annak a rendje, eddig kb 2db kivtel volt s nem csak kettnek segtettem s ugyanezen emberek fantzijt csak az csiklandozta, hogy msok nem radoznak itt rlam, de k is hasonlan elfelejtettek rni utna.
Ha valamit mr nem lehet kapni s nekem van akkor az brmennyibe is kerl akkor mr hirtelen drga, teljesen mindegy, hogy a bolti r felbe kerl s, hogy egyedl csak nekem van, de ettl mg nem lesz olcsbb.
rdekes mindig a tbbsg mindent olcsbban tud mint n csak amikor krek belle 10db-ot akkor hirtelen 1db-ot se tudnak mr.
A nemltez akcikrl folyamatosan "tjkoztatnak" de amikor utna jrok kiderl soha nem volt annyirt s sehol.
Amikor mondok egy rat akkor mr fele annyirt is van de akkor mgis mrt csrg 5perc mlva a telefon, hogy mgis csak kell, valszn azrt mert kamu volt.
Az njavts ritkn olcs.
Az olcs mindig dupln drga.
A "csak kis hibja van" = a torka vres.
Karbantartott = a tbbsgnl CSAK: leportalantott.
Feljtott = a tbbsgnl CSAK: kapott a klseje egy kis srolszeres mosst.
Aki hamar le akarja rakni a telefont ne csodlkozzon ha a msik rakja le elbb
Aki nem tudja elmondani, hogy nz ki a masinja annak nincs is kszlke.
Stb...