Hello Mckaroly !
A kzeljvben megprblok utna nzni, de ezen tpus hibjrl te vagy a msodik krdez s az els ficknak azta tkletesen mkdik a kszlke s ms hibja volt mint a tidnek.
A kijelz panelen nem tud mi meghlylni, viszont ha elttem lenne a kszlk akkor lenne tletem mit nzzek meg s mrjek ki ami ms mrkknl hasonl hibk esetn szokott lenni. (Csak lben.) Minden hiba egyszer, ha mr tudjuk mi volt s ha mr megoldottuk.
Az emberek rdekes nem nyvognak ha egy masina elmegy 8-10-15vet s nem is reklmozzk, de ha meghibsodik akkor gyllik s azt mr posztoljk mindenfel, pedig elgg sok elgedett tulajdonos van, de mindegyik meggri telefonon is meg lben, is hogy majd lesz a kivtel aki pont azzal fog foglalkozni, hogy "h de j volt a kszlke 12vig s most ismt j mert fellesztettem mr pl x ve s neki ezt el kell mondania" s hiba ltom vente tisztsnl a masint azta se vsik fel sehova azt, hogy minden rendben. Ilyenek az emberek ! Ezrt is van az, hogy: egy negatv rs = tz pozitv tulajdonosonknt van s az az egy negatv is ltalban kontr tulaj vagy mekmester szaki utn szletik. Pl az elbeszlsekbl egybl le lehet vgni, hogy ha szenzor hiba volt egy W......-nl akkor, hogy lehet, hogy a ficknak minden vben panelt cserltek ? Azrt mert tehets visszaltek a lehetsggel s meg megette s gy tnyleg a W..... mrka hrnevt rontottk. Prblkozsok mindig vannak s mindig lesznek akik benyaljk a hlyesget, de ezrt nem a mrkra kell haragudni.
Az, hogy ennl a mrknl itt vagyok s amiben tudok segtek a ....... helyett az egy lehetsg. Van amit n se tudok, de nem fogom azt mondani, hogy tudom. Utna nzek s gondolkozok, de ehhez elsnek a kt kezemben rezni kell a kszlket !
Mindent lehet kapni, csak ra van. Szerinted az emltett W.... mrknl raktron van minden
Vagy brmelynl is ? Nem, vannak alkatrszek amik igen s vannak amik nem. Ehhez is valszn lesz megolds, de elsnek a hibt kell kikeresni de gy, hogy ez jdonsgknt jtt hiba gy bonyolultabb s a szerelk tbbsge a bonyolultat kerli.
Van egy monds de nem tallom gy a lnyege: Te dntttl, akkor nem tudtad, hogy jl-e vagy sem de dntttl !
Ha elre tudod, hogy elesel akkor elkerld, hogy eless. Azon, hogy jl dntttl-e vagy sem mr kr legzni, keress fel s lssuk mit lehet kihozni a jelen helyzetbl. (Van egy ... aki kvncsi is a bonyolult hibkra.)
dv