Jó estét Magyarország !!! Szóval...csodák csodájára van privát üzenetek menü és keresés és keresés a súgóban funkció a fórumban. A fórum megalkotói írtak egy alapos használati útmutatót ami nem kis munka volt. A használati útmutató a "Segítség" névre hallgat, csupán az elemi iskola első két évfolyama szükséges hozzá, vagyis azt se kell letenni hozzá, elég az olvasásig eljutni
Több templatet (dizájnt) kipróbáltam amit az erre szakosodott fórumban megtalálsz itt hogy hol és merre lehet cserélgetned
szóval egyikben másikban van levelek vagy üzenetek menü, de mivel sok a gyépés azért az angol dizájnt leszedtem mert az a felső 6db menü komoly nehézségeket okozott nekik mert a szimbólumokat hiába magyarázza nekik az ember hogy pl a kuki az férfit jelent és a nuni az nőt... most épp várom hogy a csírákból legalább valami gyökérnél komolyabb növényzet legyen, majd akkor visszateszem, vagy ha meguntam várni vagy ha találok jobbat. Lesz 2.0-ás fórum is ha sikerül az 1.0-ból áthelyezni a kettesbe a dolgokat és akkor lesznek szép hátterek mert a ketteshez a gombokból is megcsináltak sokat magyarra meg több ezer külső van hozzá és akkor nem csak a menük lesznek Magyarok az egyéb dizájnokban amiben üzenet menü is lesz, addig is jobb fent "Hello, franki, jelenleg 1 üzeneted van, 1 új." itt tudod olvasni és ha freemailes címet lecseréled valami normálisra akkor az itt megkapott levelekből kaphatsz értesítést is a levélcímedre
A nyílvános beszélgetés nincs ellenem szóval nyugodtan beszélhetünk itt is.
A php biz bax az meg csak fog menni, túrd a fórumot és mindent ami a fórumba van ki kell próbálni
végülis mindenki az életbe halt bele
Nekem egész nap megy a gépem én egyszer kapcsoltam be azóta is úgymaradt, igen komolyan ! és jó a ki be kapcsoló gomb, meg megvan még a kikapcsolás menü is, csak nem használom mert minek ? Ha kikapcsolnám eltűnne ez és sok más oldal is és azt talán nem kéne
Hát a 303 gondolom átalakult és húúú komoly emberek vannak már ott
Van ez így embere válogatja, hogy mit lehet én lazán vettem és nem nagyon érdekelt semmi, amit kellett megcsináltam
Az elején persze fura volt hogy kevés a munka, aztán egész jól megtanultam a naplopást és a semmittevést és az orvoslását a sok szabadidőnek pl 50percet lövöldöztem a Postal2-ben és ha valaki bejött, Dolgozok kicsit későbbb hihihi... aztán meg a 2-3 órás telefonálások, jó az a saját telómról mentek és mondjuk csak óránként 5percért fizettem
meg a dumálgatás egész nap mindenhol és az olvasgatás a neten kész hawai volt
Jó azért volt munka néha... kéthetente egyszer egy-egy nap, meg óránként 10perc, de az pont elég volt
Most nézek valami új helyet magamnak mert a suli napolva van ismét mert faxxx vagyok és talán ebben az évben nem leszek az és sikerül, ha előre megtanulom amit oda kell.
A szeró lehet átkerül mostanában máshova vagyis közelebb a nethez, nem ilyen hosszú láncon kereszül fog menni mint most talán... lehet hogy nem, de akkor meg átkerül egy kissebb gépre amin úgyszint jól fogja érezni magát. Itt kb ennyi történt meg történik.
Hogy ityeg a fityeg ? Suli hogy megy mostanában és építettél-e már valamit ismét ? Nah majd írsz, addig is hellÓ