Kedves Villmdexter!
Mr tavaly nzegettem a kszlket, mi lehet a melegvznl a csepegs oka, beszltk is, hogy majd , a ftsi szezon vgn a HKB124 Demrad Aden kaznt tvizsglod, generl stb...
De.
gy rzem, tegnapeltt kezddtt, ma tetzett, azaz most.
Hibk:
A melegvz Kimen csnl,ha nincs bekapcsolva a kszlk, a vz csepeg s 6-7 naponta lecspg kb 2 liter.
Ennek ellenre a nyoms nem esik le annyira tavaly novembertl, hogy ptolni kelljen ! - fura
"-A nyoms megn folyamatosan akr magtl is "
tegnap 2.5 bar volt, lejjebb engedtem, 1.7barra, erre elkezdett villogni a bar led... rengedtem ,lassan... 2.4 barra...
szvsz hiba volt, mert reggel ta nem nagyon akarja megforgatni a vizet illetve lassan teszi mindezt, a padlftsnl lv automata lgtelent vagy nem mkdik, vagy nincs gond a levegvel.. :?
"Lell vratlan idkznknt, -Ki-Be kapcsolgat,"
Ezt ma reggeltl csinlja a kszlk.
Update: 1.4 barrl indult a fts 15 perce s most 2,6 baron van a nyoms.
Ahogy bekapcsol, a hmrskletet elri a 30 fokot, a 40 fokot mutat led felvillan, kb 7 msodpercre, majd 4-5 mp-re kialszik, s ezt csinlja mindaddig,amg magtl ki nem kapcsol!
kb 1-2 perc utn a vz hmrsklete leesik a kijelz szerint 30 fokra s bekapcsol a fts. Megint megy egy darabig.... s ugyanezt csinlja.
Azt mg lernm, hogy a lng nem folyamatosan , ugyangy g, hanem szintn 7mp-ig gyengbben, majd 5mp-ig ersebben s gy tovbb
((
azaz "-Nem fti fel a lakst elgg a kazn"
rdekes, hogy a HMV ksztsnl nincs nagy gond....ha nem nyitom ki teljesen a csapot, hamarabb jn megfelel hmrsklet meleg vz, st, nyron jobb lenne, ha a legkisebb ,30 foknl egy kicsit lejjebb lehetne venni, mert a zuhanyrzsn lv szkt miatt melegebb a vz, mint 30 fok.
Egy nagy gondom van: rvid ideig meg tudjuk tenni, hogy mshol lakunk a 2 gyermeknkkel s a vrands felesgemmel(max 3 nap) , de ha a kazn bedobja a trlkzt, dupln-tripln rosszul jrunk...
Itt ,Fejr megyben nem talltam egy szerelt sem, aki azt bevllalta volna, hogy a meleg vz csonkjn cserl egy tmtst, az elektronikai lapot, vagy mit, azt nem merik lehajtani, mert flnek a kszlktl, mint a tztl.
Segtsget krek.
Mieltt elkldenm az zenetet: 2.7 bar lett a nyoms, a raditorok alja 45 percnyi fts utn mg a felig hideg s a fts lellt, majd a lert lehls utn megint bekapcsolt.
Termszetesen visszahvlak:
30-ht18827ngy
01.21. este elzrtam a hideg vzcsapot a kazn alatt.
A nyoms maradt 1.5 baron.
01.22. reggel kinyitottam a csapot, a fts minsge nem vltozott, a nyoms felment 2,5 barra.
Most, 15:10-kor a ftst 1 rra bekapcsoltam s 3 baron !! van a nyoms.