Ezeket az érdekességeket ma kaptam:)
Milyen különbségek vannak 8, 18, 28, 38, 48, 58, 68 évesen a lányok között?
8 - Ágyba viszed majd mesét mondasz neki ...
18 - Mesét mondasz neki, hogy ágyba vihesd ...
28 - Már nem kell mesélned, hogy ágyba vihesd. Mese nincs
38 - Ő mesél neked, hogy ágyba vihessen téged.
48 - Mesélsz neki, hogy ne kelljen ágyba vinned.
58 - Az ágyban maradsz, hogy megúszd a meséit.
68 - Ha ágyba viszed, az az igazi mese !
Egyéb: TÁMADÁS IDŐSEK ELLEN!!!
-Az eset ma (2011.05.05.) történt az én (Szűcs Attila) nagymamámmal, ezeket azért írom, hogy ne
nézze senki hoaxnak.
-A módszer a következő: telefonon felhívják az egyedül élő idős embert azzal a szöveggel, hogy a gyerekét baleset érte hazafelé menet, kórházba került és őt kérte meg, hogy értesítse a hozzátartozót. A baleset súlyos, a kórházi ápolás sokba kerül, ezért a gyerek kéri, hogy vigyen magával sok pénzt (megkérdezik mennyi van otthon, ...nem baj, hozzon annyit). Gyorsan szedje össze magát, ők majd beviszik a kórházba, mindjárt ott vannak a ház kapuja előtt. A nagymamám olyan rosszul lett sajnos (szerencsére), hogy be kellett csöngetnie a szomszédba, aki szerencsére ismerte anyukámat és egyből hívták a rendőrséget.
-Az eset a 11. kerületben történt. Egy hete hallottuk, hogy egy ismerős idős asszonnyal is ez történt a közelben, tehát nem egyedi eset sajnos. Próbáljátok meg felkészíteni erre az idős családtagokat és meggyőzni őket, hogy ilyen esetben mindig előbb hívják fel a gyereküket!!! Remélem a rendőrök elkapják ezeket, mert ha én fogom, akkor rosszul járnak. Nagymamám majdnem nem élte túl, úgy kétségbe esett!
-Tényleg így csinálják! Most próbálkoztak egy barátunkkal a napokban, szerencsére sikertelenül! Ernő
Igazolom a történetet, anyámmal is megcsinálták! Nálam (Tasnádi) még azt is közölték, hogy kómában vagyok, és nem tudnak megműteni, mert ezt a műtétet nem fizeti a biztosító...
Csak kérdezem én:
1. honnan tudták az én nevemet, meg azt, hogy ki az anyám, nem lakunk együtt, és honnan tudták, hogy melyik telefonszám tartozik hozzá, a nevünk sem azonos
2. a történet ugyanez, csak az volt a szerencse, hogy a telefonjuk előtt tíz perccel beszéltem vele, és akkor megbeszéltük, hogy itthon vagyok, most jöttem haza.
3. de ennek ellenére az első reakciója anyámnak is ugyanaz volt, hogy majdnem infarktust kapott, meg hála Istennek közölte, hogy neki nincs pénze itthon
Sajnos nem álltam úgy idővel, hogy elkocoghattam volna feljelentést tenni, a Rendőrségnek a központi számán hiába jelentettem be, és megkérdeztem, hogy hallottak-e efféle csalásról, elhajtottak.
A rohadt szemét állatok, remélem így végzik...........
Kedves Okoska !
Én a moderátor bácsi vagyok és igen, belefirkáltam az írásodba ! Légy oly kedves ha valamit bemásolsz akkor szedd pofássá és a fölösleges sorközöket szedd ki, a körlevélszerű tartalmat távolítsd el, legyél IGÉNYES ! Most megcsináltam másodszor is helyetted, legközelebb kimoderálom ha nem esztétikus az írásod. Ha bemásolsz valamit akkor értelemszerűen logikai sorrendbe tedd, ne úgy mint az a gyökér aki neked küldte és nem ismeri a kinézet és a logika szót ! Ja persze, szóközös tördelés, azt a jó k... valamijét aki nem tud tabulátort használni. Most már egyértelműen MINDENKI számára is értelmezhető az írásod.
Erre ezen topicban NEM kell válaszolnod ! Ha írni akarsz, akkor privátban.
Üdvözöl.: homepageadmin