Szerző Téma: Demrad A124, A224, B124, B224, C124, C224, D124, D224 gázkazán javítása !  (Megtekintve 512670 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető villamdexter

 • Moderator
 • Törzs "Tag"
 • *****
 • Hozzászólások: 391
  • Profil megtekintése
  • A Demrad-os Villám Dexter honlapja
Demrad BKA120, BKA124, BKA130, BKA220, BKA224, BKA230 gzkazn javtsa !
« Válasz #540 Dátum: 2018. Május 28. 19:20:26 »
Az interneten ltrejtt egy KLN !
A volt kollgm s a volt osztlytrsam durl most nem meslek...
Itt senkinek semmi nem ciki s mindenki haramia. Sajnos a legrtatlanabb kis vallsos figura a legnagyobb kgy !
rhatnk most, a Patkny rrl, vagy a Majom rrl, de most a Kgy rrl rok.

Mg elgondolkoztam azon ::) , hogy Jehovista legyek :-X s havonta tizedet adjak nekik...  :o  ;D remlem de fj a szvetek emiatt. :D ::), de ezek utn KIZRT :P ;) !!
- A Jehova tanja r, Berecky R. CS. vagy R. P. Howart (ahogy mostanban hvja magt) a sofr-segt volt s a forrsok s zleti modell lemsolsa utn most prblkozik az enymhez hasonl cmmel, stlussal, telephellyel, domainnel.
- Azt hittem, hogy egy Jehovista pont pldamutat lesz (mert az elejn korrektnek tnt egsz sokig) s ha mr a volt kollgm trtnett tudta, akkor nem hergel s prblkozik ugyanazzal amivel n foglalkozok s amirl ami eltt magam mell nem vettem s amirl addig nem is hallott !
- Trtnt olyan a delikvenssel, hogy mikzben hasznlta az autt s a Haller utcban parkolt, megbntettk mert nem vett parkoljegyet. Lefnykpezte, hogy nincs parkolzna kezdete tbla, majd telt az id s kikldtek nekem brsgot postn. Akkor mondta, hogy jaaa ht ez van, itt vannak a fotk. Mondtam, hogy akkoriban jogostvnyom nem lvn n 1cm-t nem vezettem mert nem is tudtam vezetni s el se brtam kpzelni milyen az, szval mondtam neki, ha mr kellemetlensget okozott akkor oldja is meg ! Ebbl az lett, hogy nekem kellett krvnyt rjak, hogy nem n vezettem s nem volt parkol vezet tbla akkoriban ott. Ebbl brsgi trgyals lett, amihez  nem volt hajland odamenni s mg az utazsi kltsgeket sem llni. A brsgon vgl a brn gy dnttt, hogy a bizonytkok rtelmben ejti az gyet s nem tartozok.
- Msik hasonl az az volt, hogy a Petfi hd Budai oldaln az n kocsimmal felparkolt a kopr gyr, nha fvet is tartalmaz fldpadkra ami a Kzteresek szerint "zldterlet" ! Ekkor kaptam onnt is csekket s bebattyogtam a Kzteresekhez s elmagyarztam, hogy csaptam mr le nagyobb gorillt is mint az szoszt r ott s nyilatkoztam, hogy nem n vezettem s megrtam, hogy akkor Rendrsgi gy lesz, de n biztos nem fizetek helyette, hvjk t be. Na nagy nehezen rvettem a tisztelt urat, hogy jjjn be velem a Kzteresekhez s vllalja t az egszet, nem rdekel, hogy mi lesz belle, de engem hagyjon ki belle ! Aztn azta nem kerestek ezzel kapcsolatban, csak az idegeskeds nekem sok volt !
- Az autmat amit munkba jrshoz s az lethez klcsnadtam azzal a felttellel, amennyiben nekem kell msik sofrrel ha  nem r r, akkor aznap vagy mielbb visszajuttatja nem htrltatva engem, azt nem adta vissza tbbszri folyamatos megkeressem utn sem, e-mail, sms, telefonhvs s a fin keresztli megkeress utn sem ! Nekem kerlt kltsgembe, hogy kln csapattal levadsztuk a kocsit s elhoztuk vide s fnykpanyagot s jegyzknyvet ksztve.  Az aut akkor hengerfej hibs volt, teli tankkal adtam t mint mindig s ressel hoztam vissza s kellett volna megjavttatnom mivel mozdulni nem tudtam nlkle s volt benne egy reflektorom is.
- Egy ht mlva fenyegetve megkeresett, (mert akkor mr  fenyeget), azt mondta: "hogy kt rendszm van a kocsiban ami egy rom" s gy meg gy rosszul jrok s hogy rljek, hogy  nem jelentett fel, hogy visszavettem a sajt autmat. Szval a tisztelt kgy, mert ez a stlus egy majomra plusz egy patknyra, plusz egy kgyra vall, gy ezekrl  nem beszl. Aztn a korrekt r, dolgozott egy fuvaros cgnl, mert  autszerel s targonca keresked volt viseltes lete eltt, majd teheraut, majd busz sofr volt. Az egyik helyen tallt egy okos telefont ami rgta ott lehetett az adatokbl tlve az ls al beszorulva, majd hasznlni kezdte s lltlag az is a kocsimban maradt ! Na most benzinkton, 2db kamerval s 2db tan eltt kipakoltuk teljesen az autt s nem volt benne. (Az egyik tan a trvny egyik embere volt pp.) A lomjai, srs vegek s kt pld, egy foghjas agyonhasznlt elkopott szerszmokat tartalmaz lda is volt ott. Ezeket n j messzire magamtl eltettem, arra az esetre ha a sajtjaimat visszakapom, de az eslytelen.
- Jehovistk ezek szerint sajnos vagy nem j emberek, vagy "frgek" rgjk a kreiket, akiket ki kne vgni, hogy ne hozzanak szgyent rjuk. Befurakodnak a jhiszem emberek kreibe ezek az embernek, feltrkpeznek, adatot gyjtenek s az  mondsa szerint "kenyrad gazdjt", kitrjk s mondom tovbb !
- Kgy r gy l, ravasz (amgy nagyon felkszlt a Biblibl, volt  Zsid valls is, mikor mi tetszett neki), hogy "prdikl" egy hten 1-szer vagy 2-szer, majd a "testvrek" eltartjk t s szllst adnak neki. Ez nagyon nagy biznisz neki, hogy "vilgra szl ingyen lst" biztostanak neki !!!
- Trtnetesen a Proxon krova kszletem s az aut els kt idoma s donor alkatrszei is nla maradtak Ercsiben s Enyingen ismerseinl.
- Volt, klcsn lv tlem neki, amit els krben kiegyenltett, msod krben klcsnkapott 50ezret mr nem.
- Az inkorrekt r a "korrektsgrl" beszl, holott szerintem nem az. Ez a "Jehovista fer-sg" !!!
- Egyszer odadott nagy kegyesen 10eFt-ot, hogy rjem be ennyivel s kaphattam volna mg, ha kedve lesz s arra a buszra amit  vezet felszllok s ha megyek vele egy krt stb. Aztn 1x segtett kt-hrom krrel tkltzni ott nem messze a buszval. Erre is ha levonok lvt akkor is van fennmarads.
- Hnap elejn eljtt hozzm s beszltem a kltzsemrl s mondta, hogy segt. Visszajtt msnap, majd kipakoltuk a ldkat s rekeszeket s bepakoltuk a furgonjba, majd cmet krt. n mondtam ell megyek a kocsimmal s jjjn utnam. Mondtam, belk hozz, de, hogy azt gy nem ! n meg mondtam, hogy egyedl mr nem maradhat a dolgaimmal de  gy nem segt, mert mirt n nem bzok benne krdezte. Mondtam, hogy ellenem dolgozol s hergelsz gy mg szp, hogy nem. gy kipakolt a furgonjbl, kzben elmondtam, hogy nem gondoltam volna, hogy majom-patkny-kgy s hogy fantziadsabbnak gondoltam, de csaldtam benne, hogy  a bels ellensg.
- Tbbek lthattk sajnos velem, de n nem tartom a htam miatta, ha valaki vele javttat, vagy zletel !
- Nla a 0-24szervz az azt jelenti, hogy 24rn bell felveszi a telefont, termszetesen napkzben. Na ht ennyire n is vagyok online !
- Az zleti titoktarts nla nem ltezik !
- Mltkor mentem volna egy kszlkrt, erre aznap megvette ellem, mert, hogy a "kollgm" s amikor krdeztem merre voltl ma s mit csinltl ma, akkor "semmit, pihentem" volt a vlasz, voltl valamerre ? nem semerre, pedig az elad elmondta, az autja s a kollga ismrveit. Szval nem kell igazat mondania. Nem n fekettem be, de a viselkedse szmomra htrnyos !
- A kis letrl kln tudnk meslni, de egyenlre nem teszem s csak a velem kapcsolatos rszek a tma, azonkvl hallom esetn nyilvnossgra kerl, mivel gyvdem megbzst kapott r aminek a djt kifizettem elre.
- A Bartk Bla 132 cmre hvtam anno az embereket s  megtveszten ugyanoda rja a telephelyt !
- n szerint ha erre kpes valaki, akkor nnel korrekt lesz ?

Hlgyeim s Uraim !
n meg kerestem egy velem eddig rendes Jehova tanjt s krtem a felvigyzjukkal a kommunikci lehetsgt s most 2ht nem kommunikls utn a legjobb beltsom szerint ezt megrtam nyilvnosra ! n meg adtam a lehetsget a vltoztatsra, de sajnlom, hogy nem tudtk jobb beltsra brni s szhez trteni a Berecky Urat s azt, hogy ezt megemltettem neki, hogy meg fogom rni a Jehovista rsom s azt mondta: "Mindannyian szabad akarattal rendelkeznk." Innentl sajnlom, ha rajtam keresztl is de megismerhettk gy t s a Jehova trsasgot, mert rsos publikus kitagad nyilatkozatot nem kaptam, teht a trsasg szimpatizl a Kgy r eszmivel s ezek szerint a tbbiek is ilyenek lehetnek ! Ja lltsaimra NEM egy, hanem sok tanm van, teht ha azt lltan, hogy rgalmazom akkor van mg egy s, ms. Rlam ilyeneket, legalbb nem tudnak mondani !!!

n az els Demrad fanatikus, a "nagy dums Demrados fick vagyok" s n mindig is mindenrl aprlkosan tjkoztatok mindenkit. Ha ez nem gy lenne, akkor Na az nem n vagyok ! A lertak tkrben n dnt.
Tisztelettel: villamdexter
« Utoljára szerkesztve: 2018. Június 15. 12:26:42 írta villamdexter »
Hozzászólás="VÁLASZ" gomb
Villám Dexter / Demrad kazán gyógyítás, hibakódok, tanácsadás a rendeltetésszerű használathoz..
elektronika, reménytelennek látszó készülékek megmentése.
Elérhetőség:
Demrad TELEFONSZÁM új ablakban megnyitva
http://villamdexter.uw.hu/elerhetoseg.html
vagy
https://demrad.hu

Nem elérhető villamdexter

 • Moderator
 • Törzs "Tag"
 • *****
 • Hozzászólások: 391
  • Profil megtekintése
  • A Demrad-os Villám Dexter honlapja
Demrad HKA120, HKA124, HKA130, HKA220, HKA224, HKA230 gzkazn javtsa !
« Válasz #541 Dátum: 2018. Június 15. 10:44:10 »
Folytatva elz rsom.:
NEM minden XI.kerleti cm az enym ! Ha n engem keres s mst tall s el is hiszi, arrl n nem tehetek, hisz itt a telefonszmom sok-sok ve !

Elnzst, egy gyr hrdeti majd magt aprhrdetsi oldalon ? Nem gz a gyr nevben hrdetni ?
A kisvllalkozkbl a korrektek, nem 9999-eseznek, azt az inkorrektek s a gagyisok csinljk, hogy megtvesszenek.
A dmping r mindig gyans.
Ha az ember figyelmes, akkor szreveheti, hogy amit jnak mond s mutat az utnz, az nem is az.
A piacon fellp j rsztvev mindig gyans.
A stabil piaci rsztvevket utnzk a prblkozsok.
Ha valaki inkorrekt az exfnkvel, kollegjval, vagy brkivel, akkor msokkal is az lesz.
A fl hrdets mindig flrevezets.
Az a vllalkozs amelyik a megtvesztsre alapul, az majd pont nt nem tveszten meg ?
A mindig minden akcis, az mindig tanulpnz csak, de nem hossztv megolds.
Aki utnzsra kpes, annak nincsen sajt tlete.
Aki llandan mindig tudja a tutit, az rdekes md mindig megszivat valakit.
Aki elre nem tisztzza az rakat, az mindig csaldst okoz.
Aki ONLINE 0-24, az azt jelenti, hogy nagyon r van szorulva a pnzre, teht nem tkeers, vagyis komolytalan. Aki elleget kr az meg a msik. Na most ilyen garancit kapni ?
Aki, felletes a hrdetseivel, fnykpeivel az felletes a munkjban is.
Aki valamilyen vallst a munkja kzt marketingel, az valahogy nem normlis. Tbbek kzt ezrt visszataszt az a bizonyos valls.
Ha valaki kgy, majom, farkas, patkny volt egyszer, akkor most brny lesz ?  dehogy. Legfeljebb KAMLEON !!
Vglis vannak a Fldn ugyanolyanok is, teht a problms ember a problmsat keresi meg s tallja meg gyis. Legalbb azokkal nem kell foglalkozzak...
« Utoljára szerkesztve: 2018. Június 15. 12:27:46 írta villamdexter »
Hozzászólás="VÁLASZ" gomb
Villám Dexter / Demrad kazán gyógyítás, hibakódok, tanácsadás a rendeltetésszerű használathoz..
elektronika, reménytelennek látszó készülékek megmentése.
Elérhetőség:
Demrad TELEFONSZÁM új ablakban megnyitva
http://villamdexter.uw.hu/elerhetoseg.html
vagy
https://demrad.hu

Nem elérhető villamdexter

 • Moderator
 • Törzs "Tag"
 • *****
 • Hozzászólások: 391
  • Profil megtekintése
  • A Demrad-os Villám Dexter honlapja
Demrad BK124, BK128, HK124, HK128 gzkazn javtsa !
« Válasz #542 Dátum: 2018. Június 15. 11:59:05 »
Ha biztos akar lenni abban, hogy egy Demrad alkatrsz j-e s ha ragaszkodik a bizonytalan forrshoz, akkor hvjon fel s krdezek s nhny mondat utn telefonon keresztl is tudni fogom, hogy nt tverni prbljk-e !

A lehomokfvott, jrafestett, felpucolt, kivegyszerezett, alighasznlt alkatrsz, az csak feljtott s jszer lehet, de attl mg nem lesz gyri j, csak hzgyri j. Nem lenne ezzel gond, de n legalbb elmondom, de van aki meg hazudik.

Gyrinak tn dobozt vonalkddal s angol-trok-magyar szveggel lehet kszttetni, de ott csak a doboz lesz j...

Klfldi oldalakrl msolt kpekkel persze lehet villogni, de aki kptelen minden sajt termkrl fott kszteni, annak most mi is van ? Szakrt szemek azrt ltjk a turpissgot...
Hozzászólás="VÁLASZ" gomb
Villám Dexter / Demrad kazán gyógyítás, hibakódok, tanácsadás a rendeltetésszerű használathoz..
elektronika, reménytelennek látszó készülékek megmentése.
Elérhetőség:
Demrad TELEFONSZÁM új ablakban megnyitva
http://villamdexter.uw.hu/elerhetoseg.html
vagy
https://demrad.hu

Nem elérhető villamdexter

 • Moderator
 • Törzs "Tag"
 • *****
 • Hozzászólások: 391
  • Profil megtekintése
  • A Demrad-os Villám Dexter honlapja
Demrad HKB120, HKB124, HKB130, BKB120, BKB124, BKB130 gzkazn javtsa !
« Válasz #543 Dátum: 2018. Június 20. 02:02:07 »
Figyelem ! Nem a Demrad gyr rszrl gyri j, hanem gagyit gyrt gyr ltal gyrtott alkatrszeket, eredeti Demrad gyri jknt is rul az emltett ember Demrad Pont Hu felirattal. Ha gy nzzk, hogy mihez kpest eredeti, mihez kpest gyri s hogy mihez kpest j, pldul az, amelyik mr a fnykpen is srlt, ha mr alaposan megnzzk. A kpek jelents rsze ki van takarva mivel ms oldalak logit gy lehet kitakarni.

Ha felteszek egy hrdetst, rgtn megjelentet beszerzsi r felrt termket, amit ugye nem lehet megvenni tle amgy sem...

Van egy ide ill vicc.:
Kohnak s Grnnek egymssal szemben van fszerzlete. Egyik nap megjelenik Kohn kirakatban a felirat: mk kaphat, kilja 800 Ft. A Grn csak nzi, hogyan tolonganak a vevk, s  kiteszi a tblt: mk kaphat, kilja 700 Ft. Msnap reggelre Kohn kijavtja tbljt 600 Ft-ra, s ez gy megy tovbb...
Vgl Kohn trohan Grnhz s lehordja:
- Te hlye, gy tnkre fogunk menni.
Mire Grn:
- Csak te, n nem tartok mkot!
http://www.vicckiraly.hu/index.php?parent=3&categ=23&c_page=8
« Utoljára szerkesztve: 2018. Június 21. 12:06:54 írta villamdexter »
Hozzászólás="VÁLASZ" gomb
Villám Dexter / Demrad kazán gyógyítás, hibakódok, tanácsadás a rendeltetésszerű használathoz..
elektronika, reménytelennek látszó készülékek megmentése.
Elérhetőség:
Demrad TELEFONSZÁM új ablakban megnyitva
http://villamdexter.uw.hu/elerhetoseg.html
vagy
https://demrad.hu

Nem elérhető Keni Vágja

 • Friss "júzer"
 • *
 • Hozzászólások: 1
  • Profil megtekintése
Demrad BKC224, BKC228, HKC224, HKC228 gzkazn javtsa !
« Válasz #544 Dátum: 2018. Július 19. 17:46:41 »
Komment egy neten ltott kommenthez.: Br, ha mr valakit az alkalmazottai, segti, felkaroltjai, kzvetlen volt kollgi utnoznak s az egyik elhordja mindenflnek, akkor valszn a Doktor jl csinlja s a lelkisrlt rnak, az utnzs leleplezse s a viselkedsnek a publiklsa fjdalmas, de a Mesternek se eshet jl, hogy a volt jobbkeze az ellensge.

A Doktor a mrka magyarorszgi letbentartsnak a kezdete. A rivlisai is nla kezdtek. A Doktor nem kontr ! A kontr a szakszertlen barbr akik ellen  kzd, lsd a "munkim menpontjt". Megvan a stlusa a hlykkel kapcsolatban ami nekik fjdalmas. Nem lehet mindenkinek szimpatikusnak lenni s neki se mindenki az. Veszlyeztetst na  biztosan nem kvet el ! Berecky R.Cs. r vagy msnven R.P. Howard rt rgalmakat, HAJZER LAJOS (a Korda gyilkossg letfogytiglani brtnbntetst tlt ember) nevben, mert ugye  vajon hol is jrt ? Honnt is ismeri ?
Most, miutn megjelent, hogy hamistjk s itt az oldalon Berecky r viselkedse rszletezve lett, a demrad pont hu oldal nevben hrdet a Berecky r a Demrad gyrnak tnen, majd mivel a domain regisztrcija sikertelen volt s nem az v lett s a hamissg tnye kikerlt oda is s a hrdetsei tovbbra is oda s egy megtveszt email cmre mutatnak s most Demrad Kft s Demrad Hungary Kft nven reklmozza magt ami a Magyarorszgi hivatalban nincs bejegyezve, mivel a Demrad vdett nv, gy  nem ms mint egy srtdtt utnz.  most ellen reklmot folytat s ha "A sajt lova megdgltt, akkor dgljn a szomszd is." elvet vallja s magt "Jehova tanjnak" mondja s Jehova tank errl nem nyilatkoztak semmit, de ez a viselkeds az nem a tansgt bizonytja, ha mg ki nem rgtk onnt. A Doktor ellen van gy, hogy lejratni prblja azt, akinl lakott mikor nem volt kihez mennie, akinek az autjt hasznlta vekig, akik mostak r s fztek neki s akinek a segtje volt. A Doktor msik tantvnya ltal zemeltetett vllalkozst istenti, kzben megvdolta a Doktort. Korrekt, lelkiismeretes, tisztessges ez vonatkozik a "Doki"-ra elsknt, az istentett tantvny meg nem annyira fanatikus. Na most a Doki egy mkd vllalkozs, ellenben az emltett Berecky R.Cs. vagy most Hajzer Lajos nevben r egyntl. , se nem egyni vllalkoz, se nem Kft, se nem Bt s gzkszlkek szervizelst hrdet. Az rottakbl egyrtelmen beazonosthat a Berecky r szava jrsa ! Sanjlatos, hogy kgy viselkeds s mg tojs korban kellett volna nem hagyni kikelni.
« Utoljára szerkesztve: 2018. Július 19. 21:35:28 írta Keni Vgja »

Nem elérhető villamdexter

 • Moderator
 • Törzs "Tag"
 • *****
 • Hozzászólások: 391
  • Profil megtekintése
  • A Demrad-os Villám Dexter honlapja
Demrad BKD120, BKD124, BKD130, BKD220, BKD224, BKD230 gzkazn javtsa !
« Válasz #545 Dátum: 2018. Szeptember 12. 01:59:20 »
Beugraszts dolgokrl szrevtel.: Klti "krds". Ha most pl. beregisztrlja valaki a nasa.com@gmail.com cmet akkor  lenne a Nza ? Ha-ha-ha. 2018-ban gy gondolom megrdemli aki elhiszi az internet kornak kezdetn mr ismert csalst !!!  ::) :o Egy rtelmes cgnek van sajt domaines e-mail cme, amit persze megprblnak utnozni, de ht erre val az, hogy meggyzdjnk a valdisgrl a dolgoknak. 8)

Figyelem ! A www.demrad.hu ide tartozik mr, DE minden ms helyen szerepl hrdetsek Demrad.hu-knt, azok NEM ! ::)
« Utoljára szerkesztve: 2018. Szeptember 22. 13:44:16 írta villamdexter »
Hozzászólás="VÁLASZ" gomb
Villám Dexter / Demrad kazán gyógyítás, hibakódok, tanácsadás a rendeltetésszerű használathoz..
elektronika, reménytelennek látszó készülékek megmentése.
Elérhetőség:
Demrad TELEFONSZÁM új ablakban megnyitva
http://villamdexter.uw.hu/elerhetoseg.html
vagy
https://demrad.hu

Nem elérhető villamdexter

 • Moderator
 • Törzs "Tag"
 • *****
 • Hozzászólások: 391
  • Profil megtekintése
  • A Demrad-os Villám Dexter honlapja
Demrad HKD124, HKD124, HKD130, HKD220, HKD224, HKD230 gzkazn javtsa !
« Válasz #546 Dátum: 2018. Szeptember 22. 13:29:30 »
Hideg lett. Tarts ez vagy sem ? No amint bemondjk a hradban is, akkor a lakossg javnak a fejben is le fog esni. Ekkor szorgos trcszs kvetkezik s gyorsan-gyorsan, azt is ami mr hnapok ta vacakol. De ez minden vben gy van. :D ::) :o
« Utoljára szerkesztve: 2018. Október 13. 11:59:47 írta villamdexter »
Hozzászólás="VÁLASZ" gomb
Villám Dexter / Demrad kazán gyógyítás, hibakódok, tanácsadás a rendeltetésszerű használathoz..
elektronika, reménytelennek látszó készülékek megmentése.
Elérhetőség:
Demrad TELEFONSZÁM új ablakban megnyitva
http://villamdexter.uw.hu/elerhetoseg.html
vagy
https://demrad.hu

Nem elérhető bezakatttila

 • Friss "júzer"
 • *
 • Hozzászólások: 1
  • Profil megtekintése
Re:Demrad A124, A224, B124, B224, C124, C224, D124, D224 gzkazn javtsa !
« Válasz #547 Dátum: 2018. Szeptember 25. 19:40:49 »
Szia.
Nekem olyan problmm van, hogy a fts tkletesen mkdik, viszont a meleg vz folyton vltakozik hidegre, vagy teljesen elmegy. A panelen a melegvzet szimbolizl ikon folyamatosan pirosan vilgt. Szerinted mi lehet a gond? Biztos volt hasonl krds mr, de sajnos nincs idm minden krdst tolvasni.
Vlaszodat ksznm.

Nem elérhető villamdexter

 • Moderator
 • Törzs "Tag"
 • *****
 • Hozzászólások: 391
  • Profil megtekintése
  • A Demrad-os Villám Dexter honlapja
Re:Demrad A124, A224, B124, B224, C124, C224, D124, D224 gzkazn javtsa !
« Válasz #548 Dátum: 2018. Október 13. 11:46:40 »
Hello bezakatttila !
A meleg vizet szimbolizl ikon az ha az els piros led, akkor harminc fokot jelent ha csak az vilgt. Ltni kne, de lehet sejteni s nhny krdsre vlaszbl tudni is fogom biztosabban mi az s a helyi szerel kollgnak tudnia kellene mi a gond ilyen esetben ha mr ott jrt. Ha a megoldsra vagy kvncsi, akkor hvj fel, krdezek nhnyat s van alkatrsz is legrosszabb esetre is hozz.
dv
Hozzászólás="VÁLASZ" gomb
Villám Dexter / Demrad kazán gyógyítás, hibakódok, tanácsadás a rendeltetésszerű használathoz..
elektronika, reménytelennek látszó készülékek megmentése.
Elérhetőség:
Demrad TELEFONSZÁM új ablakban megnyitva
http://villamdexter.uw.hu/elerhetoseg.html
vagy
https://demrad.hu

Nem elérhető Mr.White

 • Friss "júzer"
 • *
 • Hozzászólások: 1
  • Profil megtekintése
Re:Demrad A124, A224, B124, B224, C124, C224, D124, D224 gzkazn javtsa !
« Válasz #549 Dátum: 2019. Február 24. 17:28:47 »
Hell V. Dexter,

Ksznm a segtsget (Isa - D224)!
Rgtn a j alkatrsszel s sok extra j tanccsal gazdagtottl.
Ha ksbb brmi egyb problma merlne fel, most mr tudom kihez forduljak ezen kazn kapcsn.

dv: Mr.White

U.i.: Csak ajnlani tudom Dextert, csak legyen trelmetek vgighallgatni ;-)

Nem elérhető villamdexter

 • Moderator
 • Törzs "Tag"
 • *****
 • Hozzászólások: 391
  • Profil megtekintése
  • A Demrad-os Villám Dexter honlapja
Re:Demrad A124, A224, B124, B224, C124, C224, D124, D224 gzkazn javtsa !
« Válasz #550 Dátum: 2019. Október 26. 21:22:15 »
Ismt itt a ftsszezon...
Tovbbra is l az oldal, mint ahogy eddig is ! :P
dv
Hozzászólás="VÁLASZ" gomb
Villám Dexter / Demrad kazán gyógyítás, hibakódok, tanácsadás a rendeltetésszerű használathoz..
elektronika, reménytelennek látszó készülékek megmentése.
Elérhetőség:
Demrad TELEFONSZÁM új ablakban megnyitva
http://villamdexter.uw.hu/elerhetoseg.html
vagy
https://demrad.hu

Nem elérhető egdo

 • Friss "júzer"
 • *
 • Hozzászólások: 1
  • Profil megtekintése
Re:Demrad A124, A224, B124, B224, C124, C224, D124, D224 gzkazn javtsa !
« Válasz #551 Dátum: 2019. November 03. 09:13:48 »
Kedves Dexter!

Aden tpus gzkaznunk van. Most vettnk csaldi hzat, eddig sosem ftttnk gzzal. pp a feljts zajlik.)
A kazn sajnos lellt. Se fts, se melegvz, s villog a csepp thzva ikon. jraindts utn van fts s meleg vz, de csak egy darabig. (Sajnos az elz tulaj sem tudta megmondani, hogy mi lehet ennek az oka.)
Remlem, tudtok segteni, hogy mi lehet a httrben.

Ksznm

Nem elérhető villamdexter

 • Moderator
 • Törzs "Tag"
 • *****
 • Hozzászólások: 391
  • Profil megtekintése
  • A Demrad-os Villám Dexter honlapja
Re:Demrad A124, A224, B124, B224, C124, C224, D124, D224 gzkazn javtsa !
« Válasz #552 Dátum: 2019. November 08. 05:25:39 »
Hello egdo !
Ennyibl a pontos tpust mg nem tudni, viszont az ltalad lert jelensg ezen konstrukcinl tbb fle hiba lehet, de nhny krdsemre kapott vlasz esetn kzelebb kerlhetek a 99%-os megfejtshez. rtelemszeren "ltni" kne valamilyen formban s azt gondolom, hogy ez "tv" megoldssal nem fog megjavulni, mert ez mr javtst ignyel. A mi lehet a hiba krbejrsa ebben a tmban mr rgebben ki lett dolgozva itt, amikoris az elejn voltam a Demradozsnak. Itt a frumban az a jelensg a trendi, hogy egy kb semmit mond hozzszls-krdst rnak a regisztrltak s a 100%-os megoldst vrjk gy, hogy a hromnegyedt elfelejtik lerni a kszlkviselkedseknek. De gy csak 75%-os megolds van. :D ..mert mg lenne dolog amit rdemes lenne megtudni. Mivel ha brmit rok, ritka az aki energit szn a visszareakcira, gy mr alapos vlaszra nem sznok idt csak azrt mert jl mutat, inkbb ott a telefonszm s azonnal szinte van reakcim a hvsokra, gy az letkpesebb dolog ha megolds kell s gy csak n is semmitmond vlaszokat rok mr. Sok lelkes s aprlkos vlaszra 1-3rt is rszntam vekig s sokan azta se reagltak vissza. A te esetedben is nem szeretnm itt a lass s tbb lpcss krds-felelek rendszert vgigjtszani, amire pici a reakci eslye, mert az elmlt vek alapjn az emberek az egy tmondatos vlaszokat olvassk el s a komolyabbakat nem, st nem reaglnak ttelesen rjuk, mert 2019-ben nincs trelmk, ami rgebben mg tbbeknek volt s akiknek rrt a megolds ilyen lass rsos formt. Persze ha rok valami hiba tippet, akkor n leszek mindenrt a "felels", a sikertelensgrt ha nem mondtak el mindent s a flrertsek s a flrebarkcsolsokrt, gy inkbb olyant nem rok. Szban, ha megr a megoldshozjuts egy telefonhvst s egy tallkozst a hibs ktyvel, akkor a rvid vlaszom, Hvj fel ! dv
Hozzászólás="VÁLASZ" gomb
Villám Dexter / Demrad kazán gyógyítás, hibakódok, tanácsadás a rendeltetésszerű használathoz..
elektronika, reménytelennek látszó készülékek megmentése.
Elérhetőség:
Demrad TELEFONSZÁM új ablakban megnyitva
http://villamdexter.uw.hu/elerhetoseg.html
vagy
https://demrad.hu

Nem elérhető spika

 • Friss "júzer"
 • *
 • Hozzászólások: 1
  • Profil megtekintése
Re:Demrad A124, A224, B124, B224, C124, C224, D124, D224 gzkazn javtsa !
« Válasz #553 Dátum: 2019. December 05. 15:22:14 »
szia,
van egy BK A224 kszlkem, minap megllt F04 hibval, nagy nehezen talltam egy gzszerelt aki elvllalta, hogy megnzi. kicserlte a mgneses gzszelepet s el is indult a fts. De csak rvid ideig lehettnk boldogok. jelenleg is F04 hibval megll a gp, de ms lehet a hiba. Jelensg: elindul szikrahang s szikra is van, belobban a gz, a szikrztats azonban ezutn sem sznik meg kb 5-6 mp-ig, majd lezr a lezr a gzszelep s abbamarad a szikrztats is: F04 villogni kezd. Van tleted, hogy mit lehetne tenni? A szaki nem tudja, vagy akarja....
kszi:

Nem elérhető mrazgabor

 • Friss "júzer"
 • *
 • Hozzászólások: 1
  • Profil megtekintése
Re:Demrad A124, A224, B124, B224, C124, C224, D124, D224 gzkazn javtsa !
« Válasz #554 Dátum: 2020. Január 13. 16:50:33 »
dvzletem

Adott egy hk b224 es kazn a ftssel nincs is problma viszont a melegvizzel annl inkbbmert nincs, vagyis van de csak abban az esetben ha kir egy hibakdot jelen esetben F2. Ha nincs hibakd nincs melegvz mert nem hajland bekapcsolni de a vzhfokjelz elkezd ugrlni a nulltl a kiakadsig majd vagy jrakezdi vagy gymarad. Szerel alapesetben a kis mgnesrzkelt cserlte ami a csben van ventillrtor de nem segtett majd tancstalanul azt mondta panelhibs lehet de nem volt tl meggyz. Sajnos ehhez a kaznhoz valamirt nem nagyon jn ki szerel mondvn "k nem foglalkoznak ezzel a fajtva". gy tancs kellene elmletben javthat gazdasgossan vagy j kazn a legegyszerbb.

Ksznm a segtsget elre is.