Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek - villamdexter

Oldalak: [1] 2 3 ... 27
1
Szia karcag44 !
A hibval kapcsolatban mg lenne nhny krdsem,de ezeket telefonon megbeszljk.Ki foglak faggatni a gp letrl s az llapotrl.Ha lehet,amikor a gp eltt vagy,akkor hvj krlek.
Az e-mail cmed,a hozzszls mdostsa rsznl trld ki krlek a sajt rdekedben,mert a spam robotok betallnak minden publikus e-mail cmet a "csodlatos golystoll" s a "hetekig tart hats viagra" s trsai cm szemlyes zenetnek lczott reklmokkal!
Kiprbltam s mkdtt mindkett link az elrhetsghez,lehet jobb egrgomb vagy a link fltt hosszan tartod az jadat rints eszkzn s megnyits j lapon mdban megnylik. Nhny perce mdostottam a profilomat s belertam egy kzponti elrhetsget is. Privtban hamarosan lerom a szmom,ha nem mkdne valami technikai anomlia kapcsn valamelyik.Itt csak linken keresztl hagyom kint,hogy ha egyszer vltozna valami az letemben,akkor elg legyen egy helyen trni.
dv

2
Hello Nagy Dniel !
Ha tnyleg az ltalam elkpzelt "ellenrzs,tisztts" opcit megcsinlta volna az aki hozznylt,akkor a szakszer s clirnyos alkatrsz ellenrzs sorn az ltalad elmondott fts kzbeni nyomsemelkeds NEM felttlen trtnt volna meg! Vannak vratlan meghibsodsok n tudom,de a kollegk java csak tisztt s az ellenrzsk nem teljeskr,ezrt is maradnak r alatt,gy tudnak "versenykpesek" lenni s az rrzkenyek s azok akik csak ket ismerik,azok csak ket vlasszk s majd ha hibaknt eljn ez a dolog is mint nlad is most, akkor annak a javtst majd akkor fizettetik ki amikor eljn, ezt pedig meg lehetett volna az esetek javban elzni,csak akkor az olcsba az nem frt bele.
A HKA124 tpus kazn jobb szls csepp thzva led villogsa az jl gondolod,hogy az LCD kijelzs modellek F4 hibakdjval azonos.
A rendszernyomst hidegen 1,5Brra ajnlom tlteni. Ha 2,2Br fl,vagy kzelbe megy a nyoms,akkor szerelre vr a gp,ha a rendszerbl a levegt az automata lgtelentkn s a raditor manulis lgtelentin kiengedted eltte. Logikus,hogy a lgtelents sorn lejjebbmegy a rendszernyoms.
A rendszerbl SOHA,SOHA,SOHA NEM,NEM NEM s mg mindig NEM s NEM a biztonsgi szelepen vagy az ltalad ms nven kifejezett tlnyomsi szelepen keresztl engedsz le nyomst !!!! Eddig sem s ezutn sem !!!! Azon keresztl SOHA ! Ha egyszer is kinyitod,teht megtekered,abszolt nem biztos,hogy valaha is el fog llni,mert cspgni fog s a cspgse sztszeds s jrapucols vagy csere nlkl megmarad ha mg addig nem is volt ilyen, az esetek tbbsgben !!!!
Ha nagyon le szeretnl engedni a rendszernyomsbl, akkor alul jobb htul tallsz egy manyag csonkot amit nagy csillag csavarhzval,teht NEM kicsivel ramutatval ellenttes irnyba megcsavarsz s mr kzzel tekerheted is tovbb s egyszercsak a kzepbl elkezd folyni ki a ftkri vz. Al teszel vdrt, vagy slaggon keresztl elvezeted valamerre. Ha visszafel, teht az ramutatval megeggyez irnyba tekered, akkor visszazr. Igen,kzzel !!!! NEM, NE csavarhzval !!!! Igen, vissza fog jl zrni s mg r se kell ervel hzni, csak kzzel tkzsig !!!! Tuti zrni fog ! Bocsi, csak ismerem a gyogys visszakrdseket s az nszorgalm cselekvseket s nem, nem csak te fogod ezt elolvasni itt a neten nyilvnosban s mindig lesz aki tlbuzgolkodni akarja a dolgot ! Csak megelztem a butasg csinlst, gy nhny embernl. Csak addig tartod nyitva ezt a jobb oldali alulrl kilg kis csavaros leenged csonkot, mg az 1,5Br szintjt el nem red ! Utna visszazrod ! Van msik leengedsi megolds, de azt csak telefonban tudhatod meg.
Az utols piros ptty villogs hiba s a nyoms felmenetel, nincsenek egymssal sszefggsben, ez kt kln hiba !!! Ezzel a hibval kapcsolatban is komunikljunk telefonon keresztl.
A tgulsi tartly krds is j krds, ha felhvsz elmondom a mit mirt dolgot s a rszleteket telefonban.
Ezrt a kett dologrt, n mg nem cserlnm le a kaznod.
dv

3
Hello Tatdyl !
Elsnek, hogy rozoga llapotban vannak a kaznod tmtsei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az egy jratmtsezs, egy nagy munka lesz.
Ha csak a vltszelepet szeretnd, az relatv olcs.
Bocs, de ha cspg s bezik 230V-os alkatrsz, akkor n is kiolvadnk ha biztostk lennk!!
Meg kell szntetni a lerakdst ami miatt kirgdott a tmts s aztn ki kell pofstani a bezott alkatrszt, vagy mindkettt kicserlni s a PONTOSAN BELEVAL biztostkot kell beletenni, az F3,15A !!!
Ha cspg a vz, akkor esik a nyoms, ez logikus, az is, hogy a vz hatsra hiba lett.
Nos SOHA nem tervezek mr ide rakat rni, hogy a hlyegyerek kategris kollga utnzatok r al grjenek 1Ft-al is s azon menjen a jtkuk a belebarmolsokra, szval vedd a fradtsgot s hvj fel kedves Tatdyl a megoldshoz krlek ! Ksznm !
dv :)

4
Hello Szemi1 !
Ha felhvtl volna, mr aznap lett volna paneled! Nem minden nap olvasom a frumot, nhny naponta benzek ide, de eltte minden nap nztem s akkor mg nem volt j zenet.
A paneled, mr javtottk valamikor ezt ltom s most ltszik, hogy nehezen beszerezhet, vagy gyrtatand alkatrsz is hibs rajta. Rnzsre s az rsod alapjn, lehet javtani is, de van egy tlfeszltsgre, feszltsgingadozsra immunisabb panelfajtm ehhez a tpushoz. Ez nem azt jelenti, hogy mindent kibr, de tbbet mint ez a fajta. Lehet sz ezen rgi tpus beszmtsrl is, meg anlkl is vsrlsrl, vagy a jelenlegi meggygytsrl, DE ezekkel kapcsolatban telefonon keress krlek!
dv

5
Hello Kedves Andrs85 !
Telefonon keressen, elolvastam, de most nincs energim regnyt rni, szban elmondom mi mennyibe kerl s hogy, hogy lesz megolds.
dv

6
Hello Pzsolt !
A Demrad gzkaznok zrt rendszerre vannak tervezve, de t lehet mkolni, viszont n biztos NEM tennm, hanem vennk egy msodlagos lemezes hcserlt, egy szivattyt hzastul, egy cstermoszttot s levlasztanm a zrt rendszer kszlket a nyitott rendszerrl. A HK124-et meg plne nem zemeltetnm nylt rendszeren !
Az gstermk kivezetst elviekben be lehetne ktni a kmnybe s a szv oldalt, meg be lehetne vezetni a hz oldalrl. Kmnyes tmra, van kontakt,  a megolds ezen tren.
dv.

7
Hello "Janos 68" !
"Ak230" tpus Demrad kazn nem ltezik a legjobb tudsom szerint, j behozatalrl se tudok, szval a tpus mg mindig az ellap sajt felelssgre trtn levtele utn, a mnyag tok vatos lefordtsa utn, az adattbln a "Tpus:" utn bekeretezve csupa nagy betkbl s szmokbl ll !
Az ltalad lert dolog csak fl informci ! Rszletesebben s konkrtabban rd le krlek !
A felhasznlk szmra amit szksges tudni az "A" s "B" kszlkek LCD- s vltozatai kzl amik "F0" hibt kpesek kirni, az ftkri vznyoms hibra utal. A leggyakrabb problma, ha leesett a vznyoms, akkor a feltltszeleppel fel kell tlteni a rendszert javaslatom szerint 1,5Brra. Ezt a kszlk aljn tallhat gyrilag manyag kupak, vagy tlem vsrolt esetben szrnyas fm kupak, vagy recs rzkupak, vagy ricnizett rzkupak csavaros rgztssel, amit az ramutat jrsval ellenttes irnyba trtn megcsavarsval, majd a kvnt rtk elrsekor trtn ramutatval megeggyez irnyba trtn visszazrsval rjk el, ha nincs ezeket megakadlyoz problma. Ha a tlts utn visszaesik kb.0,1-0,2Brt a vznyoms, akkor annyival tbbet kell beletlteni s akkor ll a kvnt rtkre. Ha spol vagy rezonl hangot ad ki tltskor a gp az nem problma, max jobban ki kell nyitni olyankor a feltlts kzben a feltltcsapot. Ha hiba tltnk r vizet s htul a biztonsgiszelep rzcsvn elkezd folyni a vz, akkor vissza kell zrni a feltltcsapot s megvrni mg nhny liter vz kifolyik s magtl visszazrjon az. Ha nem zr vissza, teht miutn ellt a folysa s jratltennk a rendszert s jra folyik, akkor is hiba van. Ezek a gpek nyomskirsa a kijelzn alapveten lassan, 1-2mp ksssel, de kialakul vagy mr meglv problma esetn mglassabban kveti a valdi nyomsvltozst, gy clszer nem tl csiga tempban, de nem is gyorsan tlteni, szval csak rzssel, klnben hrtelen nagy nyomsra tltnk. Ha ezekkel nem boldogulsz, akkor biz javts kvetkezik. dv

8
Hello mrazgabor !
HKB224 tpus gp Magyarorszgra nem kerlt. Az lenne a Demrad Aden LCD-s vltozata, vagyis az egymsnak ellentmond iqfighter klfldi marketing oldalak flrersai kzl a Demrad LowNox ami a turb ventilltor sebessgszablyozsval tudhatna tbbet mint a Demrad Solarisbl brmelyik, vagy a Demrad Aden LED kijelzs. Nos ne gondolkodd tl, hibsan rhattad le a tpust, ezt a konstrukcit bvtette fel a Demrad Sargon Condense kszlk, ami ("fl") kondenzcis s amelyikbl a 24kW-os valszn ami neked is az van, teht a HKB224C lehet a tpus !
Javthat mint minden, a relatv dolgokkal nem tudok mit kezdeni, hogy neked mi a gazdasgos, de ha felhvsz s meg szeretnd javttatni, vagy javtani, akkor van brelhet szaktuds, mrka s tpusismeret s szakirny rutin nlam, szerintem mr ezt btran mondhatom mg ha furcsn is hangzik s elad J alkatrszek IS nlam, na s akkor nagy valsznsggel jl is fog mkdni. :D A krdsre vlaszolva nem elmletben, hanem gyakorlatban is, SZERINTEM gazdasgosan javthat, de rajtad s azon az emberen akit kihvsz, azon mlik, hogy mi a gazdasgos.
dv

9
Hello spika !
Elsnek az ltalad emltett F04 az maradjunk annyiban, hogy csak F4. A nulla nem tudom honnt jtt, de annyi minden nem fr ki a kijelzre. :) (Csak kett nagy htszegmens s kett kicsi van a cl LCD kijelzn.)
Nos flslegesen cserlt az illet gzszelepet ha nem az a hibs. Lehet ez nhny fajta gond... Annak, hogy egy olcs helyi paneltaknyolst tallj, nem sok rtelmt ltom, sszer lenne ha telefonltl volna s elhoztad volna hozzm a paneleket els krben a megoldsrt, de vglis akinek fontos, az inkbb gyis telefonl s jn s lehet te is hvtl, lehet nem, de senki nem hivatkozott a nick nevedre. Itt az oldalon a krdsek s a vlaszok rrsek, mert ha fzunk, akkor a gyors s megolds mindig telefonon s utna szemlyesen elrhet.
Ha tovbbra is fennll a hiba, akkor mint msok is, te is megtallod a telefonszmomat s kveted az ott elmondottakat. Mgegyszer lerom, hogy lehet ez nhny fajta gond, de nem publiklom ket, mert ez lenne a "tallgassunk a kazn hibk kzl s szidjunk valakit vagy a gyrtt, a sajt sutasgunkrt topic" s annak nincs rtelme. Szerintem amgy is ez az F4 vagy csepp thzva hiba a LED kijelzs gpeknl, egy elgg jl kitrgyalt tma volt itt az elmlt vekben. Akkor se rszleteztem jobban s most se fog senki rvenni. Amgy is az esetek javban vagy alkatrszcservel, vagy alkatrszmegjavtssal javuls hiba s az mr javts s nem zemeltets. dvzlet :)

10
Hello egdo !
Ennyibl a pontos tpust mg nem tudni, viszont az ltalad lert jelensg ezen konstrukcinl tbb fle hiba lehet, de nhny krdsemre kapott vlasz esetn kzelebb kerlhetek a 99%-os megfejtshez. rtelemszeren "ltni" kne valamilyen formban s azt gondolom, hogy ez "tv" megoldssal nem fog megjavulni, mert ez mr javtst ignyel. A mi lehet a hiba krbejrsa ebben a tmban mr rgebben ki lett dolgozva itt, amikoris az elejn voltam a Demradozsnak. Itt a frumban az a jelensg a trendi, hogy egy kb semmit mond hozzszls-krdst rnak a regisztrltak s a 100%-os megoldst vrjk gy, hogy a hromnegyedt elfelejtik lerni a kszlkviselkedseknek. De gy csak 75%-os megolds van. :D ..mert mg lenne dolog amit rdemes lenne megtudni. Mivel ha brmit rok, ritka az aki energit szn a visszareakcira, gy mr alapos vlaszra nem sznok idt csak azrt mert jl mutat, inkbb ott a telefonszm s azonnal szinte van reakcim a hvsokra, gy az letkpesebb dolog ha megolds kell s gy csak n is semmitmond vlaszokat rok mr. Sok lelkes s aprlkos vlaszra 1-3rt is rszntam vekig s sokan azta se reagltak vissza. A te esetedben is nem szeretnm itt a lass s tbb lpcss krds-felelek rendszert vgigjtszani, amire pici a reakci eslye, mert az elmlt vek alapjn az emberek az egy tmondatos vlaszokat olvassk el s a komolyabbakat nem, st nem reaglnak ttelesen rjuk, mert 2019-ben nincs trelmk, ami rgebben mg tbbeknek volt s akiknek rrt a megolds ilyen lass rsos formt. Persze ha rok valami hiba tippet, akkor n leszek mindenrt a "felels", a sikertelensgrt ha nem mondtak el mindent s a flrertsek s a flrebarkcsolsokrt, gy inkbb olyant nem rok. Szban, ha megr a megoldshozjuts egy telefonhvst s egy tallkozst a hibs ktyvel, akkor a rvid vlaszom, Hvj fel ! dv

11
Ismt itt a ftsszezon...
Tovbbra is l az oldal, mint ahogy eddig is ! :P
dv

12
Hello bezakatttila !
A meleg vizet szimbolizl ikon az ha az els piros led, akkor harminc fokot jelent ha csak az vilgt. Ltni kne, de lehet sejteni s nhny krdsre vlaszbl tudni is fogom biztosabban mi az s a helyi szerel kollgnak tudnia kellene mi a gond ilyen esetben ha mr ott jrt. Ha a megoldsra vagy kvncsi, akkor hvj fel, krdezek nhnyat s van alkatrsz is legrosszabb esetre is hozz.
dv

13
Hideg lett. Tarts ez vagy sem ? No amint bemondjk a hradban is, akkor a lakossg javnak a fejben is le fog esni. Ekkor szorgos trcszs kvetkezik s gyorsan-gyorsan, azt is ami mr hnapok ta vacakol. De ez minden vben gy van. :D ::) :o

14
Beugraszts dolgokrl szrevtel.: Klti "krds". Ha most pl. beregisztrlja valaki a nasa.com@gmail.com cmet akkor  lenne a Nza ? Ha-ha-ha. 2018-ban gy gondolom megrdemli aki elhiszi az internet kornak kezdetn mr ismert csalst !!!  ::) :o Egy rtelmes cgnek van sajt domaines e-mail cme, amit persze megprblnak utnozni, de ht erre val az, hogy meggyzdjnk a valdisgrl a dolgoknak. 8)

Figyelem ! A www.demrad.hu ide tartozik mr, DE minden ms helyen szerepl hrdetsek Demrad.hu-knt, azok NEM ! ::)

15
Figyelem ! Nem a Demrad gyr rszrl gyri j, hanem gagyit gyrt gyr ltal gyrtott alkatrszeket, eredeti Demrad gyri jknt is rul az emltett ember Demrad Pont Hu felirattal. Ha gy nzzk, hogy mihez kpest eredeti, mihez kpest gyri s hogy mihez kpest j, pldul az, amelyik mr a fnykpen is srlt, ha mr alaposan megnzzk. A kpek jelents rsze ki van takarva mivel ms oldalak logit gy lehet kitakarni.

Ha felteszek egy hrdetst, rgtn megjelentet beszerzsi r felrt termket, amit ugye nem lehet megvenni tle amgy sem...

Van egy ide ill vicc.:
Kohnak s Grnnek egymssal szemben van fszerzlete. Egyik nap megjelenik Kohn kirakatban a felirat: mk kaphat, kilja 800 Ft. A Grn csak nzi, hogyan tolonganak a vevk, s  kiteszi a tblt: mk kaphat, kilja 700 Ft. Msnap reggelre Kohn kijavtja tbljt 600 Ft-ra, s ez gy megy tovbb...
Vgl Kohn trohan Grnhz s lehordja:
- Te hlye, gy tnkre fogunk menni.
Mire Grn:
- Csak te, n nem tartok mkot!
http://www.vicckiraly.hu/index.php?parent=3&categ=23&c_page=8

Oldalak: [1] 2 3 ... 27