Szerző Téma: Névtelenül miért ne keress, olvasmány ráérősöknek (eszmefuttatás)  (Megtekintve 7363 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető villamdexter

  • Moderator
  • Törzs "Tag"
  • *****
  • Hozzászólások: 391
    • Profil megtekintése
    • A Demrad-os Villám Dexter honlapja
Miért nem használod az oldal fel és le görgetését ? Magától nem fog fel és le mászni az oldal ha te nem használod az egered scrollját (görgőjét középen) vagy a jobb oldali szélső fel le mozgató sávot. Nem fér minden az oldal felső részére ezért ha mindent látni szeretnél akkor használd. Aztán.:
Miért próbálkoznak egyesek a számkijelzés nélküli (rejtett számú, inkongnitós) hívással ha ki van írva nagy piros betűkkel, hogy "CSAK telefonszámkijelzéssel hívható, névtelenül esélytelen" ???
Én ha hívok valakit, akkor ki tudom jelezni a számom, tehát ha én vagyok annyira tökös, akkor más is lehet az, csak a hívószám kijelzését kell bekapcsolni és akkor minden oké.
A többségnek persze megy a hívószámkijelzés, de mindig akad egy GYP-s eset.
Miért kell bujkálni ? Rosszban sántikálnak a titkos számúak, aztán mikor többedik próbálkozásra is elküldik őket melegebb éghajlatra ha nem jelzik ki a számukat akkor NE reklamáljanak.
Ha névtelenül hív valaki vagy fel se veszem, ilyenkor nem én vagyok a hibás hanem érdemes elgondolkozni, és ha felveszem és 5másodpercben elmondom hogy szám nélkül akármennyire nagy ember vagy szép hölgy vagy, akkor se figyelem mit mondasz és mit szeretnél mert az üzletszabályzatomban "Feltételek" menüben ott van, hogy CSAK ha korrekt vagy akkor keress, ami meg hozzátartozik a korrektséghez, hogy előlem NE bújkálj mert semmire nem mész vele csak a pénzedet pazarlod az 5másodperces hívásokra. Természetesen ha kijelzed a számod mindig beleszólok és beszélek a hívó féllel, de ha ez itt már bonyolult neked akkor hagyjuk egymást, nem erőszak a disznótor.
-> Hogy miért nem veszem fel a névtelen hívásokat ?
- Egyszerű ! Volt két különböző vásárló jelölt, nagyon poénos emberke, megbeszéltünk találkozót, ő elrejtette a számát, én átrendeztem érte a napom és a megbeszélt helyre mentem a megbeszélt időben és ő SEHOL nem volt, és hiába vártam rá azt várhattam de 45perc múlva ott hagytam a helyet, és azóta se telefonált se írt.
- No meg volt egy zakkant excsajszi aki megkattant és ketyós lett és nem lehetett beszélni vele mert ha hívott hallgatott, ha visszahívtam hallgatott, és meguntam, hogy arra mentek napjaim, hogy az elején számkijelzéssel hívogatott, aztán titkosítva és hogy nem fogta fel sokáig, hogy felejtsen el ha nem hajlandó beszélni. Nos mióta új tartós, a falubikája van neki én elfelejtettem vele magam, azóta ő lekopott legalább és miközben mondanád, hogy ő hív, mondom biztos nem ő hív mert, az esetek többségében ha lecseszek valakit, hogy számkijelzéssel hívjon vissza akkor érdekes 1percen belül jön a visszahívás és nem ő az vagy megsértődik, hogy de szemét ez a valaki és nem keres többször pedig kiírtam mindenhol ahol a számom szerepel, hogy névtelenül esélytelen amiben ugye nem mindenki hisz, de nálam nincs kivétel, mert senki névtelenjét nem veszem fel, csak ha előtte megcsörget egy számról és pár másodpercen belül rejtve hív ami még nem volt.
- No még egy ok. Agyatlan ügynökökkel, hogy ezt vegyek meg azt vegyek, meg mlm-ezzek meg közvélemény kutatás címén  teszteket kitöltetni próbálkozzanak ismeretlenek rólam azt nem hagyom, és ha megkérdem, hogy honnét van a számom akkor egy adatbázisból a válasz ami nem kielégítő ha már én a telefonálások elején a referencia listát, hogy kin keresztül és kitől és kinek az ajánlásával telefonálok bárkinek azt tudom és közlöm.
-> Vágesz eddig ? A többségnek nem volt gondja az elérésemmel, de mindig akadt egy egy olyan ember akinek nehezen ért a tudatáig a dolog hogy CSAK számkijelzéssel, így már magyarázatot is írtam róla, hátha olvasni tudnak a nehezebb esetek és megértik ezt a dolgot. Mellékesen én mindenkit számkijelzéssel hívok mivel az a korrekt és NEM bujkálok.
-> A levelezős emberek többsége meg sose vásárolt, de a telefonálók többsége igen. Ez is elmondja azt, hogy miért a telefont használom mindenre és miért nem a levelezést. No meg az ember, ha dolgozik és nem egész nap otthon ül és levelezik, és ha  nem tolom haza magam akkor csak ha van miért akkor megyek a kütyükhöz, hogy kikeressem amire igény van azért is a telefont használom mert ha éppen napokig nem olvasom a leveleket mert fáradtan este berogyok az ágyba és hajnalban megyek vissza melóba akkor nem a levél lesz az első elhiheted. A telefont meg fel tudom venni szinte bárhol és bármikor.
Köszi ha végigolvastad. Üdv.: villamdexter
Hozzászólás="VÁLASZ" gomb
Villám Dexter / Demrad kazán gyógyítás, hibakódok, tanácsadás a rendeltetésszerű használathoz..
elektronika, reménytelennek látszó készülékek megmentése.
Elérhetőség:
Demrad TELEFONSZÁM új ablakban megnyitva
http://villamdexter.uw.hu/elerhetoseg.html
vagy
https://demrad.hu