Szerző Téma: Álláskeresés 2in1  (Megtekintve 4402 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Okoska

  • Törzs "Tag"
  • *****
  • Hozzászólások: 33
  • okoska
    • Profil megtekintése
Álláskeresés 2in1
« Dátum: 2011. Július 15. 20:28:37 »
Az alábbi sztori  a minap eset meg velem. Vágatlanul közzéteszem a levélváltást,hogy mindenki tanulhasson belőle!

Kedves Hirdető, hirdetése felkeltette az érdeklődésem. Őszinte leszek. Táv-kapcsolatban élő, 43 éves Budán a 11. kerületben egy 2,5 szobás tetőtéri lakásban lakó nagyon ápolt, jó illatú igényes, kívül-állok szerint jó-képű férfi vagyok. Két problémámat szeretném egyszerre megoldani. 1./ a lakás kitakarítása /alapos- portörlés, porszívózás, és a lépcsőház+ a lakás felmosása/ (cca. 3-3,5 óra) + vasalás (cca.3-4 ing+1 nadrág, cca 30 perc) 2./ orális kielégítésem (ez természetesen abszolút, teljes diszkréció mellett) Pénteken 15:30-16 óra körül Önért mennék pl.a Déli pu.-hoz, utána amíg takarít nálam, addig én elmegyek vásárolni, majd miután hazaértem és végzett utána kérném a 2. pontot, majd 20:30 körül visszavinném a Délihez. Mindezért heti rendszerességgel 4.500 Ft-ot tudnék fizetni. A 2. pont nélkül 2.800 Ft-ot. Mi a véleménye/d? Amennyiben ez megfelel Önnek/Neked kérnék arcképes és egész alakos képet Önről/Rólad a válasz levelében. e-mail címem: ..... Megegyezés esetén kezdhetnénk már ezen a héten. Köszönettel: Péter

Tisztelt Uram! Én kizárólag takarításra adtam fel a hírdetésemet és nem ........-re akinek a szolgáltatáshoz a 2. pontra is szüksége van az nálam NEM JÓ HELYEN kopogtat.!!!!!!!!
Köszönöm az ajánlatát,de nem élnék a lehetőséggel még a 2.pont kihagyása mellett sem,mivel elég valószínűnek tartom a leírtak alapján,hogy nem úsznám meg szimpla takarítással.!!
Nem igazán értem,hogy ha egy nő takarítási munkát vagy bármilyen egyéb munkát keres,akkor a férfiak miért gondolják,hogy a szex vagy pláne az ő orális kielégítésük is belefér.
NŐNEK születtem és TISZTESSÉGES munkával szeretnék pénzt keresni. Nálam a 2. kategória ,így ripsz,ropszra még pénzért sem fér bele. Nekem is van barátom,de ha nem lenne se lennék senki k...ja. Edina

Kedves Edina Értem, köszönöm a visszajelzésed.
Azonban nem értem, hogy miért gondolna szatírnak/erőszakosnak
"mivel elég valószínűnek tartom a leírtak alapján,hogy nem úsznám meg szimpla takarítással.!!"
Nem sunyi módon erőszakoskodni szándékoztam, hanem egyenesen és őszintén fel tettem egy kérdést vagyis ajánlottam két verziót.  Szerintem minden munka tisztességes.
Másrészt a 2.kategória nálam sem megy ripsz-ropszra, azért is kértem képet, mert lehet, hogy amennyiben személyesen találkozunk fel se merülne bennem. Üdv.: Péter

Kedves Péter! Biztos vagyok benne ,hogy személyes találkozás esetén nem merülne fel ilyen benned.. Nem vagyok ronda meg testi hibás,de a fellépésem és a határozottságom biztosítja,hogy fel se merüljön senkiben még a gondolat sem. Amiben nem értünk egyet az a tisztességes munka fogalma. Igen nehéz helyzetben vagyok de soha még csak a gondolata sem fordult meg a fejemben annak,hogy bármilyen férfi embernek is testi szolgáltatást nyújtsak csak azért,hogy legyen mit ennem vagy legyen kicsit több pénzem. És nem is nagyon lenne erre szükségem. Pláne nem,hogy valakit néhány ezer forintért orálisan elégítsek ki. Na ez aztán valóban megalázó!
Valószínűleg nekem sem lenne kedvem nálad bármilyen szolgáltatást is végezni.
Amúgy pedig ha ilyen jellegű terveid vannak akkor a személyes első bemutatkozáson (szimpátia esetén) ezt elmondhatod az adott jelöltnek. Mivel nem minden hölgy kapható efféle ajánlatokra. Nálam ez említés szinten sem jöhet szóba. Persze a férfiaknál a pénzért szex is tisztességes munka. Értem.
Félre ne érts megértem a szándékaidat,de enyhén szólva is túlzásnak tartom.
És nem szatírnak meg erőszakosnak hiszlek,de a a munkavégzéshez azért bizalom is kell. Üdv. Edina

Kedves Edina, köszönöm soraidat. Teljesen igazad van.
Szóval a lényeg: A pasi állítólag lakástakarításra keres egy nőt. De mivel neki ugye van esze lévén férfiember szeretné a kellemeset a hasznossal összekötni. Persze mindezt úgy,hogy különösebben anyagilag se menjen már tönkre. Mert ugye ,hogy fog elszámolni a távol élő anyunak a hiányzó pénzzel :D
Tehát klaviaturát ragad,mivel a telefon számára ismeretlen meg ha ugye számkijelzést használ akkor bukta,ha meg nem akkor a kutya se fogadja a hívását. Szóval ez a sunyi görény nekilát levelet írni. És marha büszke magára,hogy ismét egy pénzért dolgozni akaró nőt alázhat. Otthon lehet hátrányos a helyzete szegénynek aztán az aberált agyát ilyenkor éli ki.
Tehát emberünk leírja,hogy mit és hogyan és mennyiért. Igen ám ,de ugye kissé faramuci a helyzet.
Gondoljuk csak végig. Az még csak rendben is van,hogy 3-3,5 óra takarításért ad 2800 Ft-ot. Nem ám kerekít és 3000-et. Hanem filléreskedik. De ez csak egy dolog. Mondja már meg nekem valaki,hogy hol van olyan nem éppen tisztességes "úrinő" aki 3000 alatt egyáltalán a kicsike száját kinyítja. Ja és óvszer nélkül persze. csak úgy a pasi örömére. Tehát a helyzet vázolva. Du. 16.00-kor érkezés. A csaj nekiáll takarít mint a gőzgép,hogy a megadott időn belül kész legyen. majd ha netán elübb elkészül sebaj! több idő marad a gatyák és ingek vasalására,netán belefér még néhány szaros és egyéb szennyeződéssel tarkított bugyogó mosás is. Közben persze forog a szeme az izgalomtól,hogy mikor érkezik meg emberünk a bevásásrló körútról. Na persze nem azért mert vacsora lesz,hanem azért,hogy amikor ez az áldott jó ember megérkezik akkor ő térdre ereszkedve végre elkaphassa  a csodálatos férfiasságát és egy jókora furulyát adjon elő. Persze a férfi örömére. Majd remegő kezekkel átvehesse a JÓL MEGÉRDEMELT MUNKÁJA ÁRÁT! a 2800+áfát,mely esetünkben a zenés,táncos (lásd. fent) grátisz bére:1200 magyar forint.

Na ezt kapd el,ne a náthát! Van ennek esze!Valószínűleg ez a normális és én vagyok a hülye!
« Utoljára szerkesztve: 2011. Július 16. 12:18:49 írta Mini7777777 »