Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek - villamdexter

Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 27
16
Villám Dexter fóruma / Demrad BK124, BK128, HK124, HK128 gzkazn javtsa !
« Dátum: 2018. Június 15. 11:59:05 »
Ha biztos akar lenni abban, hogy egy Demrad alkatrsz j-e s ha ragaszkodik a bizonytalan forrshoz, akkor hvjon fel s krdezek s nhny mondat utn telefonon keresztl is tudni fogom, hogy nt tverni prbljk-e !

A lehomokfvott, jrafestett, felpucolt, kivegyszerezett, alighasznlt alkatrsz, az csak feljtott s jszer lehet, de attl mg nem lesz gyri j, csak hzgyri j. Nem lenne ezzel gond, de n legalbb elmondom, de van aki meg hazudik.

Gyrinak tn dobozt vonalkddal s angol-trok-magyar szveggel lehet kszttetni, de ott csak a doboz lesz j...

Klfldi oldalakrl msolt kpekkel persze lehet villogni, de aki kptelen minden sajt termkrl fott kszteni, annak most mi is van ? Szakrt szemek azrt ltjk a turpissgot...

17
Folytatva elz rsom.:
NEM minden XI.kerleti cm az enym ! Ha n engem keres s mst tall s el is hiszi, arrl n nem tehetek, hisz itt a telefonszmom sok-sok ve !

Elnzst, egy gyr hrdeti majd magt aprhrdetsi oldalon ? Nem gz a gyr nevben hrdetni ?
A kisvllalkozkbl a korrektek, nem 9999-eseznek, azt az inkorrektek s a gagyisok csinljk, hogy megtvesszenek.
A dmping r mindig gyans.
Ha az ember figyelmes, akkor szreveheti, hogy amit jnak mond s mutat az utnz, az nem is az.
A piacon fellp j rsztvev mindig gyans.
A stabil piaci rsztvevket utnzk a prblkozsok.
Ha valaki inkorrekt az exfnkvel, kollegjval, vagy brkivel, akkor msokkal is az lesz.
A fl hrdets mindig flrevezets.
Az a vllalkozs amelyik a megtvesztsre alapul, az majd pont nt nem tveszten meg ?
A mindig minden akcis, az mindig tanulpnz csak, de nem hossztv megolds.
Aki utnzsra kpes, annak nincsen sajt tlete.
Aki llandan mindig tudja a tutit, az rdekes md mindig megszivat valakit.
Aki elre nem tisztzza az rakat, az mindig csaldst okoz.
Aki ONLINE 0-24, az azt jelenti, hogy nagyon r van szorulva a pnzre, teht nem tkeers, vagyis komolytalan. Aki elleget kr az meg a msik. Na most ilyen garancit kapni ?
Aki, felletes a hrdetseivel, fnykpeivel az felletes a munkjban is.
Aki valamilyen vallst a munkja kzt marketingel, az valahogy nem normlis. Tbbek kzt ezrt visszataszt az a bizonyos valls.
Ha valaki kgy, majom, farkas, patkny volt egyszer, akkor most brny lesz ?  dehogy. Legfeljebb KAMLEON !!
Vglis vannak a Fldn ugyanolyanok is, teht a problms ember a problmsat keresi meg s tallja meg gyis. Legalbb azokkal nem kell foglalkozzak...

18
Az interneten ltrejtt egy KLN !
A volt kollgm s a volt osztlytrsam durl most nem meslek...
Itt senkinek semmi nem ciki s mindenki haramia. Sajnos a legrtatlanabb kis vallsos figura a legnagyobb kgy !
rhatnk most, a Patkny rrl, vagy a Majom rrl, de most a Kgy rrl rok.

Mg elgondolkoztam azon ::) , hogy Jehovista legyek :-X s havonta tizedet adjak nekik...  :o  ;D remlem de fj a szvetek emiatt. :D ::), de ezek utn KIZRT :P ;) !!
- A Jehova tanja r, Berecky R. CS. vagy R. P. Howart (ahogy mostanban hvja magt) a sofr-segt volt s a forrsok s zleti modell lemsolsa utn most prblkozik az enymhez hasonl cmmel, stlussal, telephellyel, domainnel.
- Azt hittem, hogy egy Jehovista pont pldamutat lesz (mert az elejn korrektnek tnt egsz sokig) s ha mr a volt kollgm trtnett tudta, akkor nem hergel s prblkozik ugyanazzal amivel n foglalkozok s amirl ami eltt magam mell nem vettem s amirl addig nem is hallott !
- Trtnt olyan a delikvenssel, hogy mikzben hasznlta az autt s a Haller utcban parkolt, megbntettk mert nem vett parkoljegyet. Lefnykpezte, hogy nincs parkolzna kezdete tbla, majd telt az id s kikldtek nekem brsgot postn. Akkor mondta, hogy jaaa ht ez van, itt vannak a fotk. Mondtam, hogy akkoriban jogostvnyom nem lvn n 1cm-t nem vezettem mert nem is tudtam vezetni s el se brtam kpzelni milyen az, szval mondtam neki, ha mr kellemetlensget okozott akkor oldja is meg ! Ebbl az lett, hogy nekem kellett krvnyt rjak, hogy nem n vezettem s nem volt parkol vezet tbla akkoriban ott. Ebbl brsgi trgyals lett, amihez  nem volt hajland odamenni s mg az utazsi kltsgeket sem llni. A brsgon vgl a brn gy dnttt, hogy a bizonytkok rtelmben ejti az gyet s nem tartozok.
- Msik hasonl az az volt, hogy a Petfi hd Budai oldaln az n kocsimmal felparkolt a kopr gyr, nha fvet is tartalmaz fldpadkra ami a Kzteresek szerint "zldterlet" ! Ekkor kaptam onnt is csekket s bebattyogtam a Kzteresekhez s elmagyarztam, hogy csaptam mr le nagyobb gorillt is mint az szoszt r ott s nyilatkoztam, hogy nem n vezettem s megrtam, hogy akkor Rendrsgi gy lesz, de n biztos nem fizetek helyette, hvjk t be. Na nagy nehezen rvettem a tisztelt urat, hogy jjjn be velem a Kzteresekhez s vllalja t az egszet, nem rdekel, hogy mi lesz belle, de engem hagyjon ki belle ! Aztn azta nem kerestek ezzel kapcsolatban, csak az idegeskeds nekem sok volt !
- Az autmat amit munkba jrshoz s az lethez klcsnadtam azzal a felttellel, amennyiben nekem kell msik sofrrel ha  nem r r, akkor aznap vagy mielbb visszajuttatja nem htrltatva engem, azt nem adta vissza tbbszri folyamatos megkeressem utn sem, e-mail, sms, telefonhvs s a fin keresztli megkeress utn sem ! Nekem kerlt kltsgembe, hogy kln csapattal levadsztuk a kocsit s elhoztuk vide s fnykpanyagot s jegyzknyvet ksztve.  Az aut akkor hengerfej hibs volt, teli tankkal adtam t mint mindig s ressel hoztam vissza s kellett volna megjavttatnom mivel mozdulni nem tudtam nlkle s volt benne egy reflektorom is.
- Egy ht mlva fenyegetve megkeresett, (mert akkor mr  fenyeget), azt mondta: "hogy kt rendszm van a kocsiban ami egy rom" s gy meg gy rosszul jrok s hogy rljek, hogy  nem jelentett fel, hogy visszavettem a sajt autmat. Szval a tisztelt kgy, mert ez a stlus egy majomra plusz egy patknyra, plusz egy kgyra vall, gy ezekrl  nem beszl. Aztn a korrekt r, dolgozott egy fuvaros cgnl, mert  autszerel s targonca keresked volt viseltes lete eltt, majd teheraut, majd busz sofr volt. Az egyik helyen tallt egy okos telefont ami rgta ott lehetett az adatokbl tlve az ls al beszorulva, majd hasznlni kezdte s lltlag az is a kocsimban maradt ! Na most benzinkton, 2db kamerval s 2db tan eltt kipakoltuk teljesen az autt s nem volt benne. (Az egyik tan a trvny egyik embere volt pp.) A lomjai, srs vegek s kt pld, egy foghjas agyonhasznlt elkopott szerszmokat tartalmaz lda is volt ott. Ezeket n j messzire magamtl eltettem, arra az esetre ha a sajtjaimat visszakapom, de az eslytelen.
- Jehovistk ezek szerint sajnos vagy nem j emberek, vagy "frgek" rgjk a kreiket, akiket ki kne vgni, hogy ne hozzanak szgyent rjuk. Befurakodnak a jhiszem emberek kreibe ezek az embernek, feltrkpeznek, adatot gyjtenek s az  mondsa szerint "kenyrad gazdjt", kitrjk s mondom tovbb !
- Kgy r gy l, ravasz (amgy nagyon felkszlt a Biblibl, volt  Zsid valls is, mikor mi tetszett neki), hogy "prdikl" egy hten 1-szer vagy 2-szer, majd a "testvrek" eltartjk t s szllst adnak neki. Ez nagyon nagy biznisz neki, hogy "vilgra szl ingyen lst" biztostanak neki !!!
- Trtnetesen a Proxon krova kszletem s az aut els kt idoma s donor alkatrszei is nla maradtak Ercsiben s Enyingen ismerseinl.
- Volt, klcsn lv tlem neki, amit els krben kiegyenltett, msod krben klcsnkapott 50ezret mr nem.
- Az inkorrekt r a "korrektsgrl" beszl, holott szerintem nem az. Ez a "Jehovista fer-sg" !!!
- Egyszer odadott nagy kegyesen 10eFt-ot, hogy rjem be ennyivel s kaphattam volna mg, ha kedve lesz s arra a buszra amit  vezet felszllok s ha megyek vele egy krt stb. Aztn 1x segtett kt-hrom krrel tkltzni ott nem messze a buszval. Erre is ha levonok lvt akkor is van fennmarads.
- Hnap elejn eljtt hozzm s beszltem a kltzsemrl s mondta, hogy segt. Visszajtt msnap, majd kipakoltuk a ldkat s rekeszeket s bepakoltuk a furgonjba, majd cmet krt. n mondtam ell megyek a kocsimmal s jjjn utnam. Mondtam, belk hozz, de, hogy azt gy nem ! n meg mondtam, hogy egyedl mr nem maradhat a dolgaimmal de  gy nem segt, mert mirt n nem bzok benne krdezte. Mondtam, hogy ellenem dolgozol s hergelsz gy mg szp, hogy nem. gy kipakolt a furgonjbl, kzben elmondtam, hogy nem gondoltam volna, hogy majom-patkny-kgy s hogy fantziadsabbnak gondoltam, de csaldtam benne, hogy  a bels ellensg.
- Tbbek lthattk sajnos velem, de n nem tartom a htam miatta, ha valaki vele javttat, vagy zletel !
- Nla a 0-24szervz az azt jelenti, hogy 24rn bell felveszi a telefont, termszetesen napkzben. Na ht ennyire n is vagyok online !
- Az zleti titoktarts nla nem ltezik !
- Mltkor mentem volna egy kszlkrt, erre aznap megvette ellem, mert, hogy a "kollgm" s amikor krdeztem merre voltl ma s mit csinltl ma, akkor "semmit, pihentem" volt a vlasz, voltl valamerre ? nem semerre, pedig az elad elmondta, az autja s a kollga ismrveit. Szval nem kell igazat mondania. Nem n fekettem be, de a viselkedse szmomra htrnyos !
- A kis letrl kln tudnk meslni, de egyenlre nem teszem s csak a velem kapcsolatos rszek a tma, azonkvl hallom esetn nyilvnossgra kerl, mivel gyvdem megbzst kapott r aminek a djt kifizettem elre.
- A Bartk Bla 132 cmre hvtam anno az embereket s  megtveszten ugyanoda rja a telephelyt !
- n szerint ha erre kpes valaki, akkor nnel korrekt lesz ?

Hlgyeim s Uraim !
n meg kerestem egy velem eddig rendes Jehova tanjt s krtem a felvigyzjukkal a kommunikci lehetsgt s most 2ht nem kommunikls utn a legjobb beltsom szerint ezt megrtam nyilvnosra ! n meg adtam a lehetsget a vltoztatsra, de sajnlom, hogy nem tudtk jobb beltsra brni s szhez trteni a Berecky Urat s azt, hogy ezt megemltettem neki, hogy meg fogom rni a Jehovista rsom s azt mondta: "Mindannyian szabad akarattal rendelkeznk." Innentl sajnlom, ha rajtam keresztl is de megismerhettk gy t s a Jehova trsasgot, mert rsos publikus kitagad nyilatkozatot nem kaptam, teht a trsasg szimpatizl a Kgy r eszmivel s ezek szerint a tbbiek is ilyenek lehetnek ! Ja lltsaimra NEM egy, hanem sok tanm van, teht ha azt lltan, hogy rgalmazom akkor van mg egy s, ms. Rlam ilyeneket, legalbb nem tudnak mondani !!!

n az els Demrad fanatikus, a "nagy dums Demrados fick vagyok" s n mindig is mindenrl aprlkosan tjkoztatok mindenkit. Ha ez nem gy lenne, akkor Na az nem n vagyok ! A lertak tkrben n dnt.
Tisztelettel: villamdexter

19
Lehet a rondbl is szpet alkotni !
- Demrad Solaris hromjrat szelep els tmbszelencs anya,
- Demrad Solaris hromjrat szelep tengely,
- Demrad Solaris hromjrat szelep bels 2db "btyk",
- Demrad Solaris hromjrat szelep rug,
- Demrad Solaris hromjrat szelep hts anya.
rdekldni telefonon lehet.

20
Hello vili85 !
"Computherm Q8 RF" termosztt = 1db vev, 2db ad (+ 2db adt ha vesznk mg hozz akkor mind a ngy adt tudja kezelni.) Ltezik olyan, hogy vezrelhet szelep, abbl kne 4db amit tud vezrelni ngy znt a Demrad Solaris kaznon kvl s az egyik helysg mindig tudjon llandan menni, csak a tbbi legyen vezrelhet szerintem.
http://computherm.hu/index.php?inc=category&ref=15
http://computherm.hu/index.php?inc=category&ref=21
dv

21
A telefonszm az elrhetsg, gy mindegyik hozzszlsom alatt ott a hivatkozs a telefonszmomra az "Elrhetsgre linkre" kattintva, a frum ezen topikjnak indulsa ta. ;) dv

22
Hello Zlatko !
Igen, tudom milyen hiba. A javts vagy a tvhiba meghatrozs rat is tudom mondani, alkatrsz is van hozz, de ezt telefonon teszem meg s 22-ig elrsz. Ha kell, mr 1rn bell mkdhet a kszlked ! ::) ;D ;)
dv

23
Thunderzolee Esztergomi kaznja 2015-ben.:
2015-ben ezt a posztot rta: https://logout.hu/bejegyzes/thunderzolee/demrand_kazan_hibai.html

Thunderzolee Demrad kaznja feljtva, kipofstva 2018-ban.:
https://logout.hu/bejegyzes/villamdexter/thunderzolee_esztergomi_kazanja_kipofasitva.html

Mint ltni, lehetsges szp llapotot elrni a valdi kszlk feljtssal !

24
Ja ! Van nhny NEM SZEMLYRE SZL, HANEM CSAK GY mondandm ismt, most mr sokadik vi gyflszolglatozs utn !

Valamelyik nap keresett valaki aki azt remlte, hogy telefonon ingyen javtsi tancsadok !
Na most, zemeltetsi tancsads INGYEN van ! Valamirt arra ingyen elmondok amit tudok...
DE ! Ha reggel vagy este felhvsz szombaton, vagy vasrnap, vagy munkaszneti napon, amikor mindenki alszik, n felveszem a telefont, akkor is a kirt idtartamon bell, lehet kms a hangom s azt mondom hvj ksbb s akkor is felveszem ha egsz jszaka dolgoztam s egy percet se aludtam, vagy ha 1perce fekdtem le, azonkvl megprblok segteni, hogy ismeretlenl is mkdjn a kaznod. Nha lehet pont akkor van idm ! De ne ezzel foglalkozz, ha nem rnk pp r azt meg fogom mondani, te CSAK az elrhesgi idt figyeld ! Sok javts nlkl elindthat nem felttlen kazn problma is lehet amire te nem is gondolsz !
DE ! Amikor javtsi tancsadst krsz ! Akkor NE varilj ! Az NEM zemeltetsi tancsads, az ms ! Hanem rlj, hogy van olyan hlye aki foglalkozik munkaidn kvl is a problmddal s toppon van a tmban mg ha pnzrt is !
Ha nem gyztelek meg a pr vnyi munkssgommal s ismertsgemmel, akkor NEM egymst keressk !
Itt nem nnekem kell megellegezni brmit is ! Ha hitetlenkedsz akkor mit akarsz ?
rtkeld, hogy van aki egyltaln a tmhoz RTELMESET hozz tud szlni s a megolds a kezben van s ismert hiteles ember !
rtkeld, hogy akkor is kaphatsz nehezen beszerezhet alkatrszt raktrrl, amikor ms szba sem ll veled !
rtkeld, hogy ha az orszg msik feln vagy s nem vagy kretn, van szerencsd s van mszaki rzked akkor lesz ftsed ! rdemes elgondolkozni, hogy nem sok Demrad-os van s a kr szkl ha azt a nhnyat felbosszantjk !
Azonkvl krbejrnak az gyfl tiltlistk s idvel elfogy az rtelmes szaki aki foglalkozik a problmsakkal !
Azonkvl ha n felldozom az idmet rd gy, hogy magnletem alig van azrt, hogy ftsetek s melegvizetek legyen, akkor ne nyavajogj, hogy gyorsan-gyorsan ! Hanem rlnd kell !
Ha nem vettem fel vagy azt mondtam ksbb hvj netn s visszacsrgettelek akkor ne behisztizz, besrtdj, hanem rtsd meg ! Ha mondok egy idt mennyi id mlva keress, akkor akkor keress mert akkor ltalban sikerl legyek !
Anyagbeszerz, keresked, marketinges, szerel, tancsad, elad, szllt, zemeltet egy szemlyben kicsit sok a legtbb embernek s mindezt egsz nap csinlom egyszerre tbb cgnl a ht minden napjn ! Ja s nekem mg mindig van idm !
rdemes elgondolkozni, hogy ha felhzom magam akkor a pnz se rdekel s tlem a Ppa is megfagyhat !
Ja s nem alamizsnra gyjtk, hanem specilis tudst s alkatrszt adok amiben NINCS alku !
Alku megprblsa, letveszly, szmomra kuka llapot (a msok szmra a semmisg is kuka llapot gy az nem mrvad) s a szimptia hinya brmely fl rszrl, az azonnali kizr tnyez !
Szmomra te megsrtdhetsz, mindig van aki telefonljon, de szmodra kevs lehetsg van az adott tmban kinek tudnl telefonlni ! Egyszerbb ha krdezel s vgighallgatod a monolgom s nem igrsz ! Arra nem haragszok meg ! :P De ha igrsz s szivatsz n nem felejtek ! Aztn ha valaki mindent jobban tud, akkor minek keres ? n legalbb megprblok hlyesget nem beszlni mint ahogy a tanraim se tettk !

Teht, ha felhvsz n krdezek, te vlaszolsz, n megtudok mindent ami szmomra fontos az aktulis masinrl s akkor mondhatod a problmdat n meg felmrtem addigra a gondot s mondom az rakat, majd a konkrtumot !

Nem vagyok bonyolult, tk egyszer minden, egy mondatban: NE LGY GYKR ! A kszlkeket bocs de jobban ismerem mint te ! Fl szavakbl is sokszor lehet reni sokmindent. Ezen lertak a gyngket s a szveget rtelmezni nem tudkat kiejtik ! Az rtelmeseknek meg ezek magtl rthetdek !

25
Hello maresz !
A kszlked tmtsei cspgnek vagy folynak, ez okozhatja a nyomsesst (ltalban).
Szerintem nem rendelgetni kell alkatrszeket, hanem ismerni a kaznok idskori betegsgeit s tisztitskor szrevenni az elkszlben lev hibkat...
Ha a tettek mezejt keresed, akkor egyszerbb ha felhvsz. ;)
dv

26
Hello Szunyog83 !
Lehet az, lehet nem az. A frum NEM kszlk javtsrl szl tovbbra sem !
Magadtl NE prblkozz a hibaelhrtssal ! Az elektromos hibk kizrsa utn mechanikusak felkutatsa lesz a feladat.
De inkbb Telefonlj.
dv

27
Hello tizedes !
A telefonom szerint mi mr beszltnk.
n nem nzem minden nap a frumot, csak akkor amikor idm van lelni gphez. A telefonon ha felhvsz akkor aznap vagy nhny napon bell megolddott volna a masina sszes problmja. Lehet mr ismt boldog tulajdonosa vagy az emltett masinnak, de most nem nzem vgig ki-kicsoda.
Most csak egy rvidre tudtam feljnni s nem tudok aprlkos vlaszt rni.
Ha kell brmi akkor telefonon megtallsz mint mindenki.
dv

28
Hello Golfpapu !
lesztettem mr j pr hasonl jelensget, beszlgetni persze lehet, de ha megolds kell, akkor a telefonls ajnlott !
Akik nem szeretik azok magukat rtkelik, nem sokkal msabb mint brmelyik msik mrka s tnyleg k mit szeretnek ? Mert egymsnak ellentmondakat fognak mondani, amiket meg n nem szeretek. Ugyanazon gyrak hasonl meghibsods s ugyanolyan funkcij alkatrszei vannak ms kaznokban is. n meg ezt szeretem. :D Ha nagyon fzol akkor gyis felhvsz.
dv

30
Hello mhkbrt !
Mivel csak azt rtad, hogy "lng hiba" volt, gy ennek nem tudom ebbl a realitst megllaptani.
A gzszelepnek kett tekercse van, krds melyiket cserlte ki ?
Ha a kszlked vzkves, akkor nem csodlkozok a fortyog hangon, de ha eddig ez nem jtt el, akkor valszn megfelelen be kellene lltani azt ami nem lett belltva, vagy eddig nem volt belltva s most van belltva jl s a vzk gy jobban rzdik.
Ha zg hang, azon nmi kzgyessg s "jtk" segthet.
Ha spol hang, akkor vzramlsi gondra is gondolhatok.
Na most mirt csodlkozol a raditor jeles gomb lejjebb vtele esetn tapasztaltakra ???
A kszlknek NEM s NEM s NEM s soha NEM is volt s NEM is lesz feladata folyamatosan menni ftsen !!!
Ha a kszlk elrte azt a hmrskletet amit belltottl rajta, akkor lekapcsolja a lngot de keringet, mg lejjebb nem esik benne a hmrsklet, akkor jra vissza gyjt s ft mg a termosztt le nem kapcsolja a folyamatot amikor egy rvid utn keringtets utn a szivatty is lekapcsol.
Ha lejjebb veszed a ftsi hmrskletet akkor rtelemszeren nem fognak annyira melegedni a raditorok !
Semmilyen kaznnak NEM feladata a raditorokat melegen tartani !
Ha a kazn felmelegtette a raditorokat, amik tbbszri ciklus utn felmelegtettk a levegt, akkor ha a termosztton is elrve lett a belltott hmrsklet, akkor jl rzed magad s fel se tnik, hogy nem melegek a raditorok.
Ha NEM hagyod feljebb menni a kszlken a hmrskletet, akkor nem kell csodlkozni, hogy nem megy feljebb !
Amit ms szervizel, azt neki illene menedzselni. :)
dv

Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 27