Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek - Macgyver

Oldalak: [1]
1
Villám Dexter fóruma / Re:Msorszr FM rdiad
« Dátum: 2012. Június 15. 14:22:06 »
dvzletem Olvastam errl az oldalrl s tetszik is a tma s rdekelne is ezzel kapcsolatban az hogy nekem van 1 ilyen transmitterem:
http://www.bestdigital.hu/fm-transmitter-bluetooth-p-128.html?osCsid=d26f2816189d286c378b2927a912d406
Ennek a turbozgatst probltam megvalsitani mert a mi utcnkat szeretnm lefedni rdi adval. Ezzel a cuccal azt csinltam hogy kivezettem bellle az antennt s rktttem 1 sima TV antennra (mert nem volt ms) s elrtem vele azt hogy 400-500 mtert tudok vele bizonytalanul s ingadozan sugrozni. 1 ve csinlom mr ezt s megy az adnak csufolt valamim a nap 24 rjban azta is. Azt szeretnm megtudni hogy ennek a jelt fel lehetne e ugy ersiteni hogy * adhassak tovbbra is s az utcnkat le tudjam fedni vele egyszben vagy felttlenl ms megoldsra volna ezesetben szksgem? A szomszdoknak tetszett ugy tnik az adm mert mr nem 1xallottam a kzvetlen krnyezetembl hogy az szolt nluk is mint nlam de n az utcnkat felttlenl le szeretnm ezzel fedni hogy ez lehetsges  e PL 1 FM re kszitett antennval? vagy ha lenne is hozz akkor is csak ugyan ez lenne az eredmny?

admin mdostsa: sajt rdekedben a *-ozott rsz trlve lett.

Oldalak: [1]