Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek - franki

Oldalak: [1]
1
Villám Dexter fóruma / Re:Köszönet
« Dátum: 2010. Október 29. 22:49:18 »
Ilyenkor De örülök Dexter hogy, ismerlek és tanítottál dolgokat. Én most ezt köszönöm meg.
Köszike! :)

2
Emberi történetek / Re:BKV story
« Dátum: 2010. Október 14. 22:50:40 »
Hát igen igaz ami igaz! Vannak bunkó buszvezetők ahogy vannak bunkó utasok is. Én se szeretem ha a pofám előtt csukják be az ajtót igen lehetnek figyelmesebbek. Ami a nőcit illeti hát igen zárt ruházat kötelező és mindkettőtöknek le kellet volna szállnia ,ha a kutyán nincs száj kosár vagy nem hordozóba szállítod. A telefonra visszatérve fateromnak céges mobilja van buszvezető a BKV-nál és előfordul ha az a fránya AVM nem működik örülhetünk ha a fék igen akkor  a mobillal veszi fel a kapcsolatot az irányítóval. ami a kijelzőt illeti én is tapasztaltam perces vagy másodperces csuszásokat ezt azzal lehet magyarázni 19 hulladék helyet 20 vesztegel valahol sűríteni kell a járatokat előbb el kel indulni. Apámnak napszemüvege van ami egyben rendes szemüveg is így jó mert olvasni is tud vele meg látni főleg akkor jó ha szembe tűz a napocska. A fizetésről ne nagyon beszéljünk nem élünk mi olyan jól. főleg hogy menyit kockáztat édesapám hogy kenyér legyen az asztalon. Egyik lába a sírba a másik a börtönbe. Ha valami baleset történik meghalhat vele együtt 20 30 utas ha nem akkor öt veszik elő. 3 éve idegbajos az egész család mert egy idős öregasszony apám Buszán a plexis ülésen ülve nem kapaszkodót (én se szoktam ülve) apunak fékeznie kellet mert elé vágott egy autó ha nem teszi belerohan ami megint csak az ő hibája. Így az idős nő lefejelte a plexit álló utasok nem sérültek de,a nőnek eltört az orra 8 napon túl gyógyuló. Bkv-nál meg szopatták apámat ráadásul asszem a cég jelentette fel. 3 éves birosági tárgyalások sorozata mint valami gyilkos aki kiirtott egy falut . az a halomnyi papírmunka egy felesleges ügyért. végül olcsón megúsztuk 30000Ft elment a bíróságra és apámat jól megszopták meg a 3 év szorongás idegeskedés. lassan 30 éve Buszt vezet azóta ez volt az első balesete. egyénként apám a fizetéséből 90000Ft hoz haza ha túlórázik vagy úgy nevezet üzemanyag meg takarítás van akkor hoz haza többet. Az biztos ennyi pénzért neji felelősség teljes munkát nem vállalnék Büszke vagyok apámra. Senkinek nem kívánok ilyen munkát! mint egéségileg mint lelkileg roncsá teszi az embert.

3
Értelmesebb Elektronikai Emberek Fóruma / Re:Youtube -ról zene lementése
« Dátum: 2010. Április 10. 20:56:20 »
XD ;D Kortyintással na jó ezt nézetek el!!
BB FRanki  ;D

4
Értelmesebb Elektronikai Emberek Fóruma / Re:Youtube -ról zene lementése
« Dátum: 2010. Április 10. 20:54:18 »
Üdv!
Hát igen! :)
Én is a youtu-ról szoktam zenéket tölteni csak én Audiocity-t használok
Szerintem ez is elég egyszerű kezelni csak a vonalbemenetet kel át álltani
Mikrofonról mikrofonnal is fel lehet venni de recseg.  :-\
Na el kel indítani a lejécást majd a muzsikát a youtube.com megvárni még végig megy azt leállítani majd jobb kortyintással kivágni azokat a részeket a (hang görbéből) amik feleslegesek(pl az elején felvet kattintások stb) majd file ménű és import MP3 és kész szerintem ez nem egy bonyolult dolog és másra is jó ez az egyszerű program. ;)
Üdv Franki

5
Halott fórumok arhívum / Admin-nak és Admin-tól
« Dátum: 2010. Január 26. 18:12:01 »
Heló!
Akkor ahogy óhajtod ide fogok szemetelni a leveleimmel.
Bár igaz neked címezem de,akárki aki fejőn bele kuksizhat  :-\
Oké nem érdekes!
Nem szerelmet valók! ;D
Na tehát ha gondolod ide megihatod a választ ha már a freemail ra nem sikerült. egyébként valamit elrontatom a reg.phpt mert elírtam valamit de,nyugi Atillával már rajta vagyunk.
Ja nem nagyon tudok a forumba majd jön csak ha eszembe jut meg örülök ha van időm a gépet bekapcsolni. :P
Na heló Franki 303 első és utolsó vendége ;)

Admin módosítása: fölösleges sort ne hagyj a hozzászólás végén, töröltem azokat. üdv: admin :)

6
Halott fórumok arhívum / Re:ALAPLAP HELP!
« Dátum: 2009. December 10. 12:09:02 »
Köszi!  ;D

7
Halott fórumok arhívum / ALAPLAP HELP!
« Dátum: 2009. December 08. 08:46:15 »
Helósztók! Heló Admin! ;D
Van egy alaplapom semit nemtudok rola kideritani. >:(
MS-6714 v5.x micro ATX alaplap ???
2.0GHz proci aszem intel
DDR ram
2* 512
AGP videókártya haveromé de, anyira nem ért hozzá . :-\ Kikéne deriteni hogy, bel lehet szüszakolni egy Gforce 7600 GT DDR AGp-s videó kártyát
az az igaság énse nagyon vágom a hardvereket. :-[
Ha valaki találkozot ezzel a videókártyával netalántán tud rola infót.
az írjon elöre is köszi. :)

Oldalak: [1]