Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Témák - user

Oldalak: [1]
1
Szia!n Pcel,Isaszeg,Dny tvonalon jrtam tegnap s ma reggel jttem vissza. Kb.max.4ve is nhnyszor jrtam ezen az ton. Ahova jeleztem a "hibt",abban a kanyarban s a kvetkez kb.3db tkanyarulatnl,illetve a visszafele ton n azt gondolom,hogy ki van tve a 60km/h tbla,de ez egy extra autval lehet knnyen bevehet tkanyarulat,de nnekem s brmikor amikor ms is ment elttem,akkor jelentsen le kellett lasstanunk,hogy ne sodrdjunk ki.A kzlekedsi taln felgyels gyfelemet valamikor megkeresem s elmondom neki is,hogy ez a hely szerintem egy sebessghatr 30km/h vagy veszlyes tkanyarulat vagy valamilyen igazn figyelmeztet tblat megrdemelne.n amita vezetek,azta itt s a Solt-Budapest szakaszon reztem ezt a tl nagy megengedett sebessg tbla gondot,azt is itt bejelentettem a Waze-nak,de utna nem akart mkdni sok id utn egyszer a Waze s regisztrlatlan vagyok s valszn ha ott is volt komment,azt mr nem lthatom,vagy mst nem foglalkoztatott.A tl alacsony sebessghatr szerintem kint felejtett tblkat nem szoktam megjellni.Ezen a kett szakaszon n egy tvonalbejrst csinlnk a megfelel szervnl ha dolgoznk s fellvizsglnm ezen tszakaszokat.Pl.a kanyarulatokra figyelmeztet tblk hinyt rzem itt.Lehet nem mindenki gondolja gy,meg tlbuzgsgnak vlik,de n nem szoktam hlyesget akarni tenni s ezt a kett emltett utat vlem szra s jragondolsra rdemesnek az orszgos tjaim kapcsn.Gondolom rajram kvl nem sokan emltettk meg ezt s azrt nem trtnhetett vltozs ebben,meg nem volt lehet sok baleset,hogy fellvizsgljk,lehet akkor meg n remegem tl,de n gy rzem,hogy tekerem a kilmtereket az autkba s ltok iditasgokat,lehet ms tbbet,lehet msnak ms az ingerszintje.n ezt az utat azt gondolom,hogy nincs megfelelen kitblazva.

A bejellt kanyarulatot n elg les kanyarnak vlem s tudom,hogy nem a Waze a tblafelels,de ha valaki Wazeval navigl,akkor ha a Supportot rdekli s k/ti/mi is gy rtkelik/rtkeljk,hogy veszlyes,hiba nincs kint korltozs,nem azt mondom,hogy hamis tbla inft kne betenni a programba,hanem azt,hogy lland veszlyes tkanyarulat illetve az ton lev tbbi ilyent is jellni kellene egy figyelmeztetssel itt,ha a kzssg ezt megszavazza.Ha valaki meg gy gondolja mg,hogy igazam van,akkor  is keresse meg a megfelel szervet s ott is mondja el a gondolatt.gy,hogy ha tbbszr jr az ember egy ton,gy mr tudja,hogy mi kvetkezik,gy ms!De szerintem aki elsnek jr arra,annak is illene megtudni.Tisztban vagyok,hogy a sofrnek kell megfelelen kzlekedni s mindenkinek sajtja a felelssg. Tudom,hogy nem ktelez 60km/h-val menni.rtem.Ha tllihegsnek vled,vlitek,akkor az a ti vlemnyetek,ez meg az enym,a tbbsg,vagy az zemeltet vagy minden egytt dnt.n gy reztem,hogy ez a kett szra rdemes hely,ami nincs szerintem megfelelen kitblzva.Remlem,valakinek hasznos lesz a gondolatom.Lehet bnnak nztek,nzel,hogy nem tudom bevenni 60km/h-val,visszafele bevettem 60km/h-val,de hatresetnek reztem s akkor nem jttek msok.Az orszag ms helyein,a semmit is tltblzzk,itt meg gy gondolom,a valamit se megfelelen tblztk ki,vagy a tbla meghatroz is rutinbl kzlekedik itt,vagy sose vagy rgen jrt erre.Ha az a krds,hogy milyen idjrsi viszonyok kzt jrtam erre,akkor voltam mr napstsben,bors idben,este s esben is s nem reztem biztonsgosnak egyszer sem ezt a helyet ha a tblkat kvetjk s nem brljuk fell a tl nagy sebessg megengedst.Tudom,ha lass tblt tesznek ki,akkor "senki"nem tartan be,de szerintem a nem megfelel sebessghatr meghatrozs mindkt irnyban is eleve veszlyes!

Sajnlom ha untattalak s ha hosssz lett,de bzok benne,hogy valaki foglalkozik ezzel,vagy te vagy a Support vagy ms is,vagy nevetnek rajta egyet.Ja,nem gyakran jrok ezen az ton,mert eleve a "problms nemzetek gyermekei" kzl a problmsok s az idiota "vagnyok" full vilgtssal vagy rosszul belltott lmpkkal kzlekedtek tbbszr amikor erre jrtam.Ha ez az zenet a tegnapi rsomra rkezett,n arra szntam reakcinak,ha nem,akkor rd meg melyikre,mert most nem emlkszem ms hozzszlsomra.dv.Legyen szp napod! :)

2
Mi a véleményetek a kamuzós és a szemét cégekről ? És az instant 2 az egybenről ?
Kamuzó és szemét nyelviskolák - lehúzások és a dizájnos ruhába bújtatott kamuzás

Érdemes megnézni ezen hozzászólásokat... csupán néhány elégedetlen emberke és fizetési inkorrektséggel kapcsolatos keresgélés közben találtam. Olvassátok el ti is !!!

http://www.panaszfal.hu/index.php?topic=3364.0
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=87382&step=0&bw=1

Google találat a company succesre:
http://www.google.hu/search?q=compan+success&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

Írjatok ha tinektek is van ROSSZ vagy jó tapasztalatotok ilyen téren !

3
Munkát keresni mentem a belvárosban. Mivel nincs rossz véleményem az Apple termékekről és egyszer minden kütyüm Apple lesz, így betértem az 6.-ik kerületben az Andrássy út 4-be, mivel ott mentem el előtte. Gondoltam szerencsét próbálok. Munkát kerestem ami pénzt hoz és az eladótól kértem, hogy szóljon a felettesének. Néhány perc várakozás után pár szóban tájékoztattam a célomról, hogy munkahelyet keresek és felhívott a kis tárgyalójába bemutatkozó beszélgetésre. Minden okés volt, nem volt rosz véleményem róla és szerintem neki se rólam mivel azt mondta, hogy a Westendben kezdhetek következő héten és, hogy egy hét próbaidő van és az Andrássy útra keres eladót, de tanulni menjek át a Westendben levő üzletükbe. Azt mondta akkor még nem túl tapasztalt munkakeresőnek, nekem, (mert addig mindig szerencsém volt és jó helyeket találtam előtte, kilépések oka a vizsgák voltak mindig) szóval, mondta hogy a próba idő után írunk szerződést és hogy 90-120eFt fizetés esedékes egy hónapra. Az itt általam leírt dolgok nem üzleti titkok, ha azt megteheti a tisztelt cég, hogy a munkabért nem fizeti ki a dolgozóknak és így meg fer az, hogy a történetemet közzéteszem és nem titkolom, hogy mennyire inkorrektek ! Én hittem mert miért is ne neki és végigdolgoztam az egy nappal több mint a hetet. Egy kicsit elmondom a részleteket is.
Munkaköröm eladó, más nem is nagyon lehetett volna náluk, mert eladni kell mindent. Apple minőségi cuccokat, hordozható "laptop" és monitorba épített illetve asztali számítógépeket, hozzájuk tartozó kiegészítőket tokokat, több generációjú Ipodokat, hozzájuk való tartozékokat, kihangosítókat, kábeleket, tokokat, töltőket, fülhallgatókat kellett eladni. Némi termék ismeret természetesen nem ártott, felületesen ismertem a kütyüket, nem voltak idegenek, ott létem alatt kissé közelebbről is megismertem azokat. 2-3nap alatt minden kütyüről tudtam beszélni, mivel érdekelt is, hogy melyik mit tud és az is hogy minél jobban szerepeljek a "próbahéten". A Westendes Peti kolléga is tök normális volt, rosszat nem tudok mondani róla. A hét felétől az Andrássy úton dolgoztam. Nos több készüléket sikerült eladnom és a lehető legjobb tudásom alapján segítenem a vásárlóknak. Miattam egy vásárló sem fordult ki a boltból, mindnek sikerült valamit vásárolnia és valami mást, kiegészítőt is mellé még amit nem tervezett előre, de az előnyeit megtudva megvette azt/azokat is. A hét közben több kolléga jelölt is előfordult a boltban és úgymond INGYEN MUNKAERŐT keres ez a cég.
Próbaidőre felvesz embereket, általában fiatalokat és kifizetés és szerződés nélkül dolgoztatja próbaidőn őket így megspórolva a munkabérüket !
Nos a héten ugye a kollégákkal és a kollégajelöltekkel beszélget az ember szünetben és ha nincs vásárló és megtud ezt-azt. Például hogy másokat se fognak kifizetni, meg mások nem is kérdeztek rá, hogy mennyi összegért dolgoznak, de amint a bizonytalan nagy semmit megtudták eltűntek és jöttek újabbak. Kész átverés az egész, csilli-villi köpenybe öltöztetett bolt és lúzer kereső, az átbaxásokból származó profit növekedésből élnek ! A vezetője a Magyarországi képviseletnek az utolsó megszólalásig korrekt ember, de amikor pénzről van szó akkor elfelejt fizetni. A céggel kapcsolatban szerintem korrektül járnak el a vásárlókkal, panasz nem volt senkinél, DE aki a dolgozót átveri az szerintem nem lehet korrekt. Lehet így azt mondod nem átverés mert nem kérdezte senki, hogy ki lesz-e fizetve vagy sem ? mert akkor eleve bele se kezd, de mindenki pénzből él és van akik jogtalanul szerzett más pénzéből élnek mint pl. ők. A próbahét végén pénz nincs akit nem vettek fel, természetesen a többséget nem vették fel és a többiekből még volt akinek az ingyen próbahete utánam is tartott még. Csak ugye pénzből él az ember és ingyen semmi nincsen, az csak átverés valamit valamiért elven, és ha egy cég kér szívességet a dolgozótól az nem cég hanem átverés ! Ha nincs tisztázva minden és nincs papír a megbeszélt számokról akkor nincs fizetés és INGYEN nem ad egy cég se semmit a szép kis pofikádért, és ha ő ingyen vár el valamit szerinted mit fog adni ? Ismerőseim is mentek munkát keresni és nekik is "ingyen" kellett volna dolgozniuk... Ugye a netes munkahelykeresés rejtelmeit én már élveztem a hírlevelek formájában... és nem egy embernek segítettem nagyobb álláskereső portálokon regisztrálni és tökéletes teljes adatlap kitöltés mellett se találtak netről jóképű, kvalifikált és gagyi emberek se semmit. Egyikőjüket folyamatosan hívják telefonon munka ügyben nagy számok reményében, de amikro nagy számokról van szó mindig valami sumbuk van ott. Például ugye ki nem akar kihagyni nagy fizetést ? Senki ! Ő elmegy mindegyik állásinterjúra és "szituációs" gyakorlatokra és mindig előjön a titkolt kisbetűs rész, hogy kap 12eFt-30eFt-ot alapbérnek egy hónapi munkáért és az ezen felüli összeg az ESETLEGESEN sikeres üzletkötésekből jön, de ha nem jól halad a szekér akkor így járt, és természetesen senkit nem érdekel az amit el kell adni vagy rá kell beszélni emberekre, és a részesedés is minimális, szóval maximum üzletkötés mellett is ha kidolgozza magát egy 80eFt épp hogy összeszedhető Hangsúlyozom 200%-os teljesítés mellett és HA SZERENCSÉJE IS VAN !!! És természetesen 3-5nap INGYEN kellene dolgoznia !!! Mostanában ha már hívják és a részleteket nem árulják el vagy nagy számokról beszélnek, mindig leesik már neki a több hónapos "gyakorlat" és az utóbbi időben is elment néhány teljesen más fajtának látszó ilyenre és az első volt aki felállt és elindult, és a kérdésükre a többiek előtt közölte, hogy "Hülye azért nem vagyok" és a hülyék meg maradtak ingyen melóra vagy örökké ha nagyon hülyék vagy míg ők is meg nem tanulják hogy nehogy már a dolgozó tegyen szívességet a cégnek mindig ingyen...
Az Istyle honlapja itt van: http://istyle.hu
Elérhetőségük pedig itt: http://edu.istyle.hu/index.php?option=com_contact&Itemid=3
Hiába kérdeztek rá ezekre a dolgokra letagadják és kinevetnek illetve kimagyarázzák magukat.
Szerintem egy jó kis munkaügyi ellenőrzés nem ártana nekik, ha már ők nekem és a kolléga jelölteknek akik hasonlóan hiszékenyek voltak előtte, ártottak. Remélem a google meg fog találni és minden kedves vásárló és dolgozójuk olvassa majd ezt a fórumot, vagy a többi hasonlót ahova ezt az írást kiteszem és legalább kapnak egy kis ízelítőt az ő-féle kedvességükből is és az új, náluk dolgozni vágyóknak elmegy majd a kedvük az ottani nagy karriertől és a 120eFt-fölötti pénzekről mert, hogy egyszer majd növekedni fog ez a pénz.haha

Oldalak: [1]