Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Témák - bp25hapsi

Oldalak: [1]
1
Emberi történetek / Mire vigyázzon egy hapsi egy nőnél !
« Dátum: 2009. December 15. 14:31:05 »
Egy pár sztori részletei. Mire vigyázzon egy hapsi egy nőnél !

Ha annyira fontos az ember egy kapcsolatban, hogy... mint itt a leírtakban akkor MENEKÜLJÖN !
Ha mindig a fiúnak kell kezdeményezni, mindent neki kell tenni, mindent neki kell mondani, mindent neki kell kérdezni, mindent neki kell kitalálni, mindent neki kell megbocsátani, mindig neki kell a csajt keresni, mindig neki kell vásárolni, mindig neki kell a lányra ráírni neten !
Attól még hogy szeretsz valakit vagy hogy elviselsz az nem jelenti azt hogy minden rendben van és hogy a másik is így gondolja !
Gyereket ne csinálj lehetőleg hamar ! Különben fizethetsz örökké 5perc numera miatt !
Legyél szívtelen gazember mert különben a csaj fog az lenni veled !
Ha egy lány az ünnepnapokat nem veled tölti akkor nem te vagy a barátja !
Ha a lánynak mindig dolga van és siet haza akkor van mégegy kanja !
Ha a szexben nem kapsz meg mindent, vagy könyörögni kell mindenért akkor keress mást !
Az nem kapcsolat amikor imádkozni kell a csajhoz hogy egy numera összejöjjön vagy ha valamiért cserébe jön össze ! Ha a csaj nem elégíti ki a vágyaid és ha egy jöttment vagy egy útszéli kitudja, akkor valószínű nem azzal a csajjal a helyed aki azt állítja hogy hú de komoly de semmit nem tesz meg !
Kapcsolatban is van valamit valamért elv ! Ha kinyalod, akkor cumizzon le ! Ha nem teszi ne nyalogassd ! Mert így ő többet kapna tőled ! Vagy fizessen érte ha nem tetszik neki !
Ha valami nem tetszik a csajnak vagy a csajban DOBNI KELL !
Ami még röhejes, ha van egy honlapod vagy msn-ed és ha a csajod nem képes írni rád vagy megnézni, ha myvipon minden nap fent van csak téged nem keres meg !
Ha komoly kapcsi nevében vagy hitegetve és társkereső oldalon ismerted meg és még mindig be van regisztrálva és be-belépeget akkor nem te vagy az igazi és van vagy lesz más !
Ha valahogy véletlen folytán feltöltődik a telefonja, biztos nem magától történt és nem az apja volt, akkor másik ficer volt ! Lépni kell !
Ha egy héten több napot van otthon főleg ha nincs dolga, mint veled akkor is dobni kell !
Amit meg kell tanulni ! Nőnek Nincs igazi agya ! Gondolkozni logikusan nem tud így vitatkozni is tilos velük ! Ráhagyni azt hogy igazuk van azt is veszélyes mert vérszemet kapnak !
Ha te vagy a pancser egy kapcsolatban akkor meg így jártál, vagy térj észhez !

Utóbbi pár kapcsinak nevezett nagy semmi részleteiből vannak a tapasztalatok és ha jót akarsz magadnak betartod a javaslataimat !

Oldalak: [1]