Szerző Téma: Ingyen energia és gépei  (Megtekintve 6933 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető cyberpalko

 • Friss "júzer"
 • *
 • Hozzászólások: 3
  • Profil megtekintése
Ingyen energia és gépei
« Dátum: 2011. Május 01. 21:01:50 »
Nem elhanyagolható a tény hogy fogyóban van olajkészletünk.Azaz makónál találtak 600 milliárd litert de csintalan kezek eladták a soft oilnak 35!!évre.Ezt vissza kellene szerezni és felragyogna Magyarország csillaga:)
SZóval amíg nem veszik vissza addig spóroljunk az energiával vagy használjunk olyan alternatív(zöld)energiát ami elérhető.
http://www.free-energy.hu/pajert/index.htm?FoAblak=../pajert20/HazFutStirling.html


Nem elérhető villamdexter

 • Moderator
 • Törzs "Tag"
 • *****
 • Hozzászólások: 391
  • Profil megtekintése
  • A Demrad-os Villám Dexter honlapja
Re:Ingyen energia és gépei
« Válasz #1 Dátum: 2011. Május 04. 00:46:51 »
Témával és nem csak a témával kapcsolatban egy kis írás:
Az a baj hogy sok önjelölt világmegmentő van ki kisebb nagyobb sikerekkel próbálja eladni a félig vagy egyáltalán nem működő gépét és sok esetben félretájékozódnak és tájékoztatnak embereket. Persze vannak jó ötletek is. Gondolom te/ti is keresel a neten és néha észreveszed a kamut. Sok a lehúzós projekt is. Nem mind arany ami fénylik. A nagyon jó ötletek feltalálói, egy de legalább kettő méter mélyen őrzik örökre titkukat, mivel a tehetősebbek gazdasági érdekei sérülnének ha egyes ötletek idejük korán hasznosításra kerülnének és amiből kevés van azzal lehet nyerni a legjobban és míg van addig kihasználják a lehetőségeket, a fölöslegeset elégetve nehogy másnak jó legyen és véletlenül is olcsóbban kelljen adni. Persze szabad energiák, kiaknázása jó ötlet de jelen esetben a megtérülési idő hatalmas, a szerzett haszon meg minimális és ameddig nincsenek az emberek rákényszerülve ezekre a forrásokra és míg nem lesznek nagyobb hatásokú szabad energiaforrások, addig nemigen fog fejlődni ez a dolog sem jelentősebben. Kísérletezni lehet, meg jó az agy mozgatására de jelenleg aki nem jobb anyagi körülmények közé született annak önerőből kivitelezni gépeket gép parokot vagy gyártani működő precíz modelleket nagyon nehéz ! A gazdagabb meg nem ilyenen töri a fejét hanem a meglévő dolgok megvételén mivel van miből és a szórakozással foglalkozik, a hétköznapi ember ha fiatal sok ideje van, de ha eljön a főiskola, sok tanulás és munka mellett egyre nehezebb kreatívan alkotni és ha családot alapít valaki vagy összeáll két ember akkor az is az alkotás rovására megy, viszont kiegyensúlyozatlanul meg nehéz alkotni, és amikor a megélhetés általában a nem legegyszerűbb akkor sokszor csak valamilyen "ingyenélős" megoldás mellett lehet nagy terveket megvalósítani és persze sok sok év kitartás mellett. Talán nyugdíjas korban van az embernek ideje de akkor jönnek az unokák, ha meg nem, akkor meg hol van már a kreativitás meg az erő az egészség hogy nekilásson egy az életet megharcolt ember újat alkotni. Jó persze kivételek vannak lehetnek.
« Utoljára szerkesztve: 2011. Május 04. 23:00:28 írta villamdexter »
Hozzászólás="VÁLASZ" gomb
Villám Dexter / Demrad kazán gyógyítás, hibakódok, tanácsadás a rendeltetésszerű használathoz..
elektronika, reménytelennek látszó készülékek megmentése.
Elérhetőség:
Demrad TELEFONSZÁM új ablakban megnyitva
http://villamdexter.uw.hu/elerhetoseg.html
vagy
https://demrad.hu