Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Témák - Okoska

Oldalak: [1]
1
Emberi történetek / Álláskeresés 2in1
« Dátum: 2011. Július 15. 20:28:37 »
Az alábbi sztori  a minap eset meg velem. Vágatlanul közzéteszem a levélváltást,hogy mindenki tanulhasson belőle!

Kedves Hirdető, hirdetése felkeltette az érdeklődésem. Őszinte leszek. Táv-kapcsolatban élő, 43 éves Budán a 11. kerületben egy 2,5 szobás tetőtéri lakásban lakó nagyon ápolt, jó illatú igényes, kívül-állok szerint jó-képű férfi vagyok. Két problémámat szeretném egyszerre megoldani. 1./ a lakás kitakarítása /alapos- portörlés, porszívózás, és a lépcsőház+ a lakás felmosása/ (cca. 3-3,5 óra) + vasalás (cca.3-4 ing+1 nadrág, cca 30 perc) 2./ orális kielégítésem (ez természetesen abszolút, teljes diszkréció mellett) Pénteken 15:30-16 óra körül Önért mennék pl.a Déli pu.-hoz, utána amíg takarít nálam, addig én elmegyek vásárolni, majd miután hazaértem és végzett utána kérném a 2. pontot, majd 20:30 körül visszavinném a Délihez. Mindezért heti rendszerességgel 4.500 Ft-ot tudnék fizetni. A 2. pont nélkül 2.800 Ft-ot. Mi a véleménye/d? Amennyiben ez megfelel Önnek/Neked kérnék arcképes és egész alakos képet Önről/Rólad a válasz levelében. e-mail címem: ..... Megegyezés esetén kezdhetnénk már ezen a héten. Köszönettel: Péter

Tisztelt Uram! Én kizárólag takarításra adtam fel a hírdetésemet és nem ........-re akinek a szolgáltatáshoz a 2. pontra is szüksége van az nálam NEM JÓ HELYEN kopogtat.!!!!!!!!
Köszönöm az ajánlatát,de nem élnék a lehetőséggel még a 2.pont kihagyása mellett sem,mivel elég valószínűnek tartom a leírtak alapján,hogy nem úsznám meg szimpla takarítással.!!
Nem igazán értem,hogy ha egy nő takarítási munkát vagy bármilyen egyéb munkát keres,akkor a férfiak miért gondolják,hogy a szex vagy pláne az ő orális kielégítésük is belefér.
NŐNEK születtem és TISZTESSÉGES munkával szeretnék pénzt keresni. Nálam a 2. kategória ,így ripsz,ropszra még pénzért sem fér bele. Nekem is van barátom,de ha nem lenne se lennék senki k...ja. Edina

Kedves Edina Értem, köszönöm a visszajelzésed.
Azonban nem értem, hogy miért gondolna szatírnak/erőszakosnak
"mivel elég valószínűnek tartom a leírtak alapján,hogy nem úsznám meg szimpla takarítással.!!"
Nem sunyi módon erőszakoskodni szándékoztam, hanem egyenesen és őszintén fel tettem egy kérdést vagyis ajánlottam két verziót.  Szerintem minden munka tisztességes.
Másrészt a 2.kategória nálam sem megy ripsz-ropszra, azért is kértem képet, mert lehet, hogy amennyiben személyesen találkozunk fel se merülne bennem. Üdv.: Péter

Kedves Péter! Biztos vagyok benne ,hogy személyes találkozás esetén nem merülne fel ilyen benned.. Nem vagyok ronda meg testi hibás,de a fellépésem és a határozottságom biztosítja,hogy fel se merüljön senkiben még a gondolat sem. Amiben nem értünk egyet az a tisztességes munka fogalma. Igen nehéz helyzetben vagyok de soha még csak a gondolata sem fordult meg a fejemben annak,hogy bármilyen férfi embernek is testi szolgáltatást nyújtsak csak azért,hogy legyen mit ennem vagy legyen kicsit több pénzem. És nem is nagyon lenne erre szükségem. Pláne nem,hogy valakit néhány ezer forintért orálisan elégítsek ki. Na ez aztán valóban megalázó!
Valószínűleg nekem sem lenne kedvem nálad bármilyen szolgáltatást is végezni.
Amúgy pedig ha ilyen jellegű terveid vannak akkor a személyes első bemutatkozáson (szimpátia esetén) ezt elmondhatod az adott jelöltnek. Mivel nem minden hölgy kapható efféle ajánlatokra. Nálam ez említés szinten sem jöhet szóba. Persze a férfiaknál a pénzért szex is tisztességes munka. Értem.
Félre ne érts megértem a szándékaidat,de enyhén szólva is túlzásnak tartom.
És nem szatírnak meg erőszakosnak hiszlek,de a a munkavégzéshez azért bizalom is kell. Üdv. Edina

Kedves Edina, köszönöm soraidat. Teljesen igazad van.
Szóval a lényeg: A pasi állítólag lakástakarításra keres egy nőt. De mivel neki ugye van esze lévén férfiember szeretné a kellemeset a hasznossal összekötni. Persze mindezt úgy,hogy különösebben anyagilag se menjen már tönkre. Mert ugye ,hogy fog elszámolni a távol élő anyunak a hiányzó pénzzel :D
Tehát klaviaturát ragad,mivel a telefon számára ismeretlen meg ha ugye számkijelzést használ akkor bukta,ha meg nem akkor a kutya se fogadja a hívását. Szóval ez a sunyi görény nekilát levelet írni. És marha büszke magára,hogy ismét egy pénzért dolgozni akaró nőt alázhat. Otthon lehet hátrányos a helyzete szegénynek aztán az aberált agyát ilyenkor éli ki.
Tehát emberünk leírja,hogy mit és hogyan és mennyiért. Igen ám ,de ugye kissé faramuci a helyzet.
Gondoljuk csak végig. Az még csak rendben is van,hogy 3-3,5 óra takarításért ad 2800 Ft-ot. Nem ám kerekít és 3000-et. Hanem filléreskedik. De ez csak egy dolog. Mondja már meg nekem valaki,hogy hol van olyan nem éppen tisztességes "úrinő" aki 3000 alatt egyáltalán a kicsike száját kinyítja. Ja és óvszer nélkül persze. csak úgy a pasi örömére. Tehát a helyzet vázolva. Du. 16.00-kor érkezés. A csaj nekiáll takarít mint a gőzgép,hogy a megadott időn belül kész legyen. majd ha netán elübb elkészül sebaj! több idő marad a gatyák és ingek vasalására,netán belefér még néhány szaros és egyéb szennyeződéssel tarkított bugyogó mosás is. Közben persze forog a szeme az izgalomtól,hogy mikor érkezik meg emberünk a bevásásrló körútról. Na persze nem azért mert vacsora lesz,hanem azért,hogy amikor ez az áldott jó ember megérkezik akkor ő térdre ereszkedve végre elkaphassa  a csodálatos férfiasságát és egy jókora furulyát adjon elő. Persze a férfi örömére. Majd remegő kezekkel átvehesse a JÓL MEGÉRDEMELT MUNKÁJA ÁRÁT! a 2800+áfát,mely esetünkben a zenés,táncos (lásd. fent) grátisz bére:1200 magyar forint.

Na ezt kapd el,ne a náthát! Van ennek esze!Valószínűleg ez a normális és én vagyok a hülye!

2
Emberi történetek / BKV story
« Dátum: 2010. Július 01. 18:12:13 »
Barátommal a 23-as buszhoz igyekeztünk futva. Az indulásig még volt 1 perce a sofőrnek. Amikor az ajtóhoz értünk azonnal bezárta azt és hiába próbáltam a gombot megnyomni,hogy még fel tudjak szállni elindult. Az indulási időhöz ekkor még a kijelző szerint hiányzott kb. 10 mp. Illetve az utánunk érkezőnek a másik ajtót még kinyitotta.

és ez nem egyedi eset.Számtalanszor eljátszák a sofőrök. És sajnos nemcsak az ittas ,igénytelen utasokkal. Hanem azokkal is akik tisztességesen jegyet ,bérletet váltanak és szeretnének időben eljutni A pontból-B pontba. Továbbá felháborító az is,hogy amikor valaki fut a még megállóban álló busz után az valószínüleg nem azért teszi mert éppen futó leckét vesz és sportosan él. Hanem azért mert kénytelen szaladni ha időben szeretne elérni az úticélja végéhez.
Mivel a menetrend is olyan hogyha nem érem el pl. a buszt akkor a 36-os busz csatlakozására kb.20-de sokszor 25 percet is várni kell!
 És ez a másik nagy probléma. Ez a járat olyan ritka mint a fehér holló! Jó,hogy van egy 35-ös jelzésű busz is. Na de kérem mit csináljon az a ki a másik irányban lakik. Mert a Temető felé az 52-es villamos és ez csodajárat van. Ehhez a buszhoz nem lehet úgy kimenni a megállóba,hogy biztosan elérje az ember. tehát vagy fut( és ha szerencséje van vagy udvarias sofőr) akkor eléri vagy megvárja,vagy 20-25 perceket dekkol a megállóban. Vagy ismét nagyon sportosan elindul gyalog. Valahol csak belefut egy kósza járatba ami fel is veszi. Mert ,hogy pozitívumot is írjak : ilyenre is volt példa.
Illetve olyanra is,hogy egy korábbi esetet említsek: Amikor a telefonáló,napszemüvegben ,rágózva és félvállról beszélő sofőr  leszállított a 15 éves beteg kutyámmal és a csomagommal a buszról mondván,hogy a kutyán nincs szájkosár. Valóban nem volt. De milyen érdekes,hogy az előttem egy sorral ülő szinte köldökig kigombolkozott ledér ruházatú hölgyet,akinek a kutyáján szintén nem volt szájkosár,na őt nem szállította le. Hangsúlyozom:tisztán és rendezetten szálltunk fel a buszra. Jegyet lukasztottunk magunknak és a kutyusnak is. Szegény állat amúgy is beteg ,soha életében nem lehetett rá szájkosarat adni és a melegben csórikám sétálhatott a következő buszig. És mily érdekes ennek a sofőrnek nem volt vele baja!!!
Kérdésem: Újabban a buszjáratokra a hölgyeknek előírt öltözet van? Ha ilyen és ilyen ruhadarabnak nevezett semmiben szállunk fel akkor mindegy,hogy mit csinálunk? Ha meg nem mert én így érzem jól magam akkor még az élő fába is belelehet kötni? És a sofőr mért telefonál menet közben. Mért úgy jön oda,hogy a szájából majd ki esik a rágó és a szemén van a napszemüveg?  Én nem hiszem,hogy ezt tanítják nekik.

Szerintem ezt látják vagy ez a divat! Vagy csak szarnak bele mindenbe. Merthogy baromi jól meg vannak ám fizetve! Elhiszem ,hogy ennyi pénzért és ekkora felelősséggel igencsak üdítő látvány egy a hidegben is "önmagából kivetkezett hölgyike". És inkább ezt szemléli mint az utazás fáradalmait éppen csak viselő kissé bogaras utasokat. Meg a munkából éppen hazafelé tartó ,kialvatlan fáradt embereket. Őt ez teszi boldoggá! Engem meg az tett volna ha végre időben hazaérek a rengeteg cuccal meg a beteg ,fáradt kutyussal meg a kissé nyűgös barátommal. Nem is beszélve az én hangulatomról! Na nekem ennyi is elég lett volna az örömhöz. Így viszont nem csoda ,hogy nem voltam elragadtatva az újabb 20 perces várakozástól " A MENETREND SZERINTI FEHÉR HOLLÓ JÁRATRA"

3
Emberi történetek / Tanulságos kis mese az ELMŰRŐL
« Dátum: 2010. Július 01. 17:38:33 »
Uzenet: Tisztelt Ügyvéd Nő/Úr! Kérdésem az lenne,hogy az örökös valóban felel-e magánvagyonával az örökségét terhelő tartozások iránt. Illetve végrehajtási eljárásban a végrehajtónak milyen lehetőségei vannak ha az adósnak nincsen jövedelme illetve magánvagyona is 1/4 házrész tulajdonjogára terjed melyen haszonélvezeti jog is van. Valóban igaz az,hogy csak egy váltás ruhát és egy ágyat köteles otthagyni a lakásban? Illetve ha az adós az adott bejelentett lakcímén található tárgyakat melyek ráadásul nem is az ő nevén vannak hanem kölcsön illetve ajándékba kapta ,fogja és elviszi a lakásból. Akkor az valóban bűncselekmény? Ugyanis egy ismerősömet bizonyos szolgáltató behajtási osztálya folyamatosan ezzel keresi meg. Nem mintha lenne félnivalója,de furcsának találom,hogy ha valaki nem tud fizetni akkor azt gondolják,hogy fenyegetéssel rá lehet venni? Illetve ezen cég semmiféle részletfizetési megállapodást nem kötött vel. Azt sem tudta,hogy mekkora összeget kellene befizetnie. És egyáltalán hogy van az,hogy ilyen esetben semmilyen megállapodás nincs és még csak egy csekket sem küldenek. Hogy lehet embereket arra kényszeríteni,hogy amikor amúgy fizetési nehézségeik vannak akkor vonuljanak be egy bankba és további költségekért utaljanak a cég számlájára. Úgy hogy még megállapodásuk sincs. Illetve ami nagyon furcsa volt,hogy az eredtei egyztető levelen még az szerepelt,hogy bármilyen egyezségre van lehetősége mindkét félnek. Ők ezt nevezik egyezségnek? Ráadásul az örökhagyó öröklési szerződést kötött a hölggyel. Erre pedig a cég aztmondta,hogy akkor főleg ha a hölgy ápolta a nénit tudnia kellett a tartozásról is. Ez igen érdekes. Mivel a néninek agysorvadása volt és folyamatosan a neki nemtetsző számlákat eldugta. És ugye a hölgy nem mehet turkálni a szekrényébe. Illetve ha segítséget kért ,akkor azt a választ kapta,hogy ő a hozzátartozó oldja meg. Hogyan ,egyedűl? Válaszukat előre is köszönöm

Az ügyvéd válaszát amint megérkezik azonnal megírom.
Annyi viszont biztos,hogy az adott cég nem is kicsit inkorrekt. Ők részletfizetéshez 50%-os befizetést kérnek a tartozás összegéből. Ez a belépő! Náluk. És szerződés nélkül! Merthogy ők kitalálták. Ennyi a tarifa és kész! Ja és ha nincs miből akkor a válasz az,hogy 1,5 hónap alatt el kell intézni. Meg minek kell az örökség? Mért hova menjen lakni az aki ezért is ápolta  beteg agylágyult nagyit. Akit éveken keresztül kicsinált a néni ,akinek nem lehetett elmagyarázni,hogy a számla egy szolgáltatás összegét mutatja. Amit ő használt. Bár ez is érdekes. Mert,hogy nem sok műszaki cikk van, vagy volt a lakásában. Az a villanybojler meg igencsak nem fogyasztott havonta 15.000 ft-ot. Az meg már senkit nem érdekel,hogy az állítólagos örökös 6 évig havi: 20000 ft-ért ápolta a nénit. és ez alatt az idő alatt tönkrement. Munkát nem kapott,ha segítséget kért akkor meg azt a választ kapta,hogy vannak a néninek rokonai oldják meg. ja ! Hát ők aztán megoldották.

4
Emberi történetek / Mit tegyünk egy elmebeteg ,lökött pasival?
« Dátum: 2009. December 28. 23:02:04 »
Leírom a személyes tapasztalataimat ,hogy tanuljanak belőle mások!
Tehát mit lehet tenni egy olyan pasival ,aki hozzánőtt a telefonjaihoz,és ezt elvárja másoktól is. Aki ha barátnője nem veszi fel a telefont akkor azonnal vendettát kiállt :sőt! szerinte az ncsak azért van mert a nő vagy dug,vagy éppen a másik idézem:ficerrel van!
Mert a szerencsétlennek a vc-re  az udvarra  a másik lakásba   a mamához folyamatosan vinnie kell a telefont.
Ha pedig késve de észreveszi a hívást és visszahívja apjukot akkor jön,hogy nem kell kigyere elvagyok foglalva. Meg el is leszek.És különben is eladom a telot.
Ja eladja. Csak azért,hogy én nem tudjam felhívni.
Mert én már többször nem vettem fel a telot amikor ő hívott. Ez igaz! Viszont nem egyszer volt ,hogy a nagyságos urat az éjszaka közepén nem lehetett elérni! ( És nem a Telefonja volt lemerülve).Na mit csinálhatott?
Mert ugye éjjel a telefon csörgésre amúgy felébred ha késve is! Ja az persze nem baj! Ő ugye olyankor éppen nem dug! Vagy csak megsértődött!
A baromnak az nem jut eszébe,hogy el lett neki mondva:hogy megyek a beteg nagyihoz( aki jóformán magánaál sincs) és mivel a kórházban nem szeretik a telefont így le lett némítva és bocsánat,de a kabát zsebemben maradt. És így 18.01 perc helyett csak 20 óra magasságában lett visszahívva. Akkor is úgy vettem észre,hogy kerestem a telot,mert egy fényképet akartam feltölteni.
De ezzel még nincs vége!
Engem nem hív:mert hol ez a baja hol az a baja.- DE! A szőke pénzes barátnőjét ,akit már boldog-boldogtalan haverjának bemutatott azt hívja!
Illetve "csinibabi" is őt! Ha kell ha nem!
Mit lehet kezdeni egy olyan pasival aki kategórikusan kijelenti,hogy ezt a nőt ő sohasem fogja elengedni akármi is lesz!
majd a pofámba vágja,hogy én azért hagytam őt a szőke ciklonnal flörtölgetni,meg egyebek,mert én a másik ficerrel akarok kavarni!

NEM!!! Én nem akarok a másik ficerrel kavarni! Vele akartam! De hülye nem vagyok!
1. Nem fogok olyan szekér után futkározni amelyik nem akar felvenni.
2. Lehet,hogy nem vagyok olyan szép,jótestű,gazella mint nagysága
3.Sőt! pénzem és autóm sincs! De nem süllyedek le arra a szintre ,hogy egy másik nővel versenyezzek!
Ha így nem kellek hát nem kellek!

Aztán mert van tovább is a történet.

Ő hozzám nem jön ám! Mert önérzetes. Mert fényes nappal nem jön,mert állitólag én szégyellem őT! Éjszaka egy ideig jött aztán nem jött!
Bezzeg én megyek hozzá!
Dehogy minek azt nem tudom. Én ugyanis akármit csinálok neki nem jó! Tuti,hogy mással vagyok,tuti,hogy átverem stb. Én őt? na ez azért vicces! Nem vagyok hibátlan az biztos! De soha életemben nem volt párhuzamos kapcsolatom! Lehet,hogy ez volt eddig a baj!
És sajnos együtt kell élnem egy lakásban egy olyan emberrel akihez az égegyadta világon semmi közöm sincs!
Sőt! Odáig fajult a dolog,hogy bírósági határozatot kell kérnem ,hogy elkotrodjon a saját lakásomból. De ő ezt úgy veszi,hogy én a volt palimtól még bármit is akarok!
Ezért folyamatos a cirkusz! Ezért csajozik! Ezért gyanúsítgat! Csak megköszönni tudom neki!
Remélem ,hogy szőke tündérkében megtaláljas azt  akit keres. Azért azt hozzátenném,hogy az a "NŐ" őt használta fel arra,hogy a volt pasiját visszaszerezze.
Őt meg állítólag le se szarja! És ők csak beszélgetnek!
És a csaj is együtt éldegél az ex pasikájával. De sebaj! Neki akkor is az kell!
 Remek!

Szerintetek mit lehet kezdeni egy ilyen tébolyodott,elmebeteggel?
Akinek üldözési mániája van.

Csernus doki ezen már nem segít!!!
 Csalódott többször is?
Na  és . Szerintem rajta kivül mindenki más is csalódott már nem is egyszer!
Sok hülye pasival találkoztam de ez veri a biztosítékot!

A másik csodaszép történet a karácsony.
Szemrehányást tett nekem,sőt közölte,hogy ki vagyok rúgva mert nem vele töltöttem a szent estét.
Ami igaz. Csakhogy. Ő ugy e hozzám nem jön,csak ha külön kérvényt nyújtok be!
A nagyimat magatehetetlenűl kidobták 23-án du. a kórházból,tehát igazán nagy mozgásterem nem volt. Többször voltam esti órákban a gépnél. Szerinte nem. De bebizonyítottam,hogy voltam. Mire azt a választ kaptam,hogy nem írtam.
Miért csak nekem kell?
Meg mert,hogy nekem fontosabb volt t a tv-zés meg az alvás mint ő.
Ja és persze jött a slágertéma a ficer!
Aztán meg,hogy ő azért nem jött mert nálam biztos buli volt! És nem kell ő oda!
Akkor mégegyszer elmondom mindenki előtt! A KARÁCSONYT EGYEDŰL ILL: A KUTYÁIMMAL TÖLTÖTTEM!
A másik lakásban meg ott aggonizált a nagyi.
Szerintem ebben a helyzetben neki kellett volna engem megkeresnie kérés néljkül is kijönnie hozzám
és nem elvárni,hogy én külön még meg is hívjam! Mért kellett volna? Ennyire nem jelentek neki semmit?
Csak nekem kell mindent bizonyítani!
Most itt lett volna a remek alkalom cseszett rám!
De hagyjuk abba mert nejki ez így nem jÓ
Nemk mi?
De nekem minden jó úgy ahogy van!
Én csak hazudok,pasizok,dugok összevissza.
Ehhez képest a szilvesztert is egyedűl fogom tölteni /hálka neki/
És amig neki ott a kis szöszkéje meg a többi neten meg innen-onnan összeszedett kis tyúkja,addig én ott ülhetek a 4 fal között egyedűl meg az állataimmal. Mert voltam olyan barom,hogy hűséges voltam egy faszhoz,aki SOHA AZ ÉLETBEN NEM HITT NEKEM! és ebben a hitben élve a saját szemétségeit akarta kitalált kis történetekkel palástolni.
De elérte amit akart!


Szerintetek ennek egyáltalán van még értelme?
Érzelmeket táplálni egy pasi iránt aki minden egyes lépésemben csak a rosszat látja?
aKINEK MÁS NŐ KELL!
Aki állitom most is a csajokat kajtatja a neten meg egyéb helyeken,mondván én őt megcsalom. Akkor higgye azt!
Én nem magyarázkodom tovább!
Eldöntöttem ha akr valamit még tőlem megkeres. Ha nem akkor pár nap után majd elfelejtem. Vagyis majd igyekszem.

De ezuton üzennék az illetőnek!
Semmi közöm a volt pasimhoz! és nem is Lesz!!
És nem volt más pasi sem!!!
Serm időm sem energiám rá!
Sőt! kedvem se volt hozzá, hogy pasizzak!
Ő meg éldegéljen az utána futkároztó lányokkal. Ha neki ez kell én megadom!
Sírtam én már eleget! Mellette meg pláne!
Főlegn az utóbbi időben!

Sírjon most már más is!
És azt ne felejtse el,hogy más nő már az első hetekben elhagyíta volna annyit nyavalygott a kis ex barátnője után.
 Meg kivi leszek a következő csaj pofájára amikor megtudja amit én tudok!

 :D :P

Ja igen ha eladja nagyságos úr a teloját akkor neki már nem jut abból az élvezetből amiből nekem jutott!!
Mert akkor már nem tud  a kis exike csörögni,meg....de ezt inkább hagyjuk!


Igen! Engem is hívtak! Többször is otthonról. De már bocsi én igyekeztem leállitani. Őt meg ha exi nemk hívja ,akkor zsinórban hívják a haverok,meg a szöszke,meg a gyömöszke. De neki lehet!
Őt mindenki hívhatja!Vélemény????

Kiváncsi vagyok!
De így járt!

Oldalak: [1]